Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Modlardan Jailin Kapalı Olduğuna Emin Ol,Birde addons/amxmodx/configs/mapconfig/plugins.ini de jail kısmında csd_jailshopv2015.amxx (buna benzer) bi plugin var onu sil veya başına ; Koy
@Sanane addons/amxmodx/configs/plugins.ini'yi aç ve aşşağı doğru indiğinde mapconfigx.amxx diye yazı var eher onun başında ; varsa onu kaldır servere restart at düzelicektir.
Not : Bütün modların kapalı olması gerekmektedir.
RoyaL Gaming JailbReak
Server İP & DNS Adresi :88.255.155.15 - 213.238.173.15 - cs15.csduragi.com
royalgaming_komando yazdı:@Sanane addons/amxmodx/configs/plugins.ini'yi aç ve aşşağı doğru indiğinde mapconfigx.amxx diye yazı var eher onun başında ; varsa onu kaldır servere restart at düzelicektir.
Not : Bütün modların kapalı olması gerekmektedir.
RoyaL Gaming JailbReak
aynı değil. benim yazdığımda addons/amxmodx/configs/plugins.ini içinde mapconfigx.amxx bu açık olursa otomatik mapı 2 kere açınca jailbreak mode geçecektir.
RoyaL Gaming JailbReak
Beyler serverime t shop yani jb menu yuklemek istiyorum ama nasil jb menuyu t shobu nasil yukleyecegimi bilmiyorum dier pulginleri yukluye biliyorum ama bunu yuklemeyi beceremiyorum bilen varsa anlata bilirmi
LSR yazdı:Modlardan Jailin Kapalı Olduğuna Emin Ol,Birde addons/amxmodx/configs/mapconfig/plugins.ini de jail kısmında csd_jailshopv2015.amxx (buna benzer) bi plugin var onu sil veya başına ; Koy
Dedigi gibi sil kardeşim sonra yükledigin jbmenun ismini yaz.