Jbmenu edit
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 143
Jbmenu edit
arkadaşlar merhaba ekteki jbmenude el sonu müzik plugini varmı bakarmısınız ben pek anlamıyorum eger varsa kaldırırmısınız çünkü ben elsonumüzik ekledimservere çalmıyor jbmenuden kaynaklı olabilirmi ? veya çalısan el sonu müzik sması olan atabilirmi ?
En son gorkem245 tarafından Cmt May 02, 2020 12:38 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Jbmenu edit
Eklemiş olduğun jbmenüyü sunucunda da kullanmaman gerekli. Eklenti içerisine "yokollejby" kodu ile eklenmiş jb açığı ve bir kaç açık daha rastlandı. Ekten kaldırdım sizde sunucunuzdan kaldırarak forum içerisinde başka bir jbmenü yüklemeniz daha iyi olacaktır.
Linklerini gizle |
-
Jbmenu edit
he onu deneeyecektim daha yeni hata aldım ama ben bunu 1 aydır kullanıyorum forumdan alıp kullanalı 1 ay oldu ve model degısıcektım bugun hata verdi onuda anlamadım
Linklerini gizle |