JailBreak Server Konusu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 75
JailBreak Server Konusu
Merhaba, bugünlerde cs25 ve altına jailbreak serbest olacak şekilde konuşmalar var. Benim bildiğim cs1 - cs30 arası pro server zorunluduydu. Bu söylenti doğru mu ? [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
JailBreak Server Konusu
Ben olmasını istemem çünkü cs37 benim bana haksızlık olur.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
JailBreak Server Konusu
@Yozgatle , bende isterim ki olmasın. Zamanında cs29 için 700 tl harcamıştık.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
JailBreak Server Konusu
Kimden duydunuz ? modlardanmı duydunuz boyle bir olay olsa zaten forumda konular suanda dolmuştu bile, kaynağınız nedir bu dusunce için ?NexuS. yazdı: Cmt Ağu 18, 2018 7:16 pm Merhaba, bugünlerde cs25 ve altına jailbreak serbest olacak şekilde konuşmalar var. Benim bildiğim cs1 - cs30 arası pro server zorunluduydu. Bu söylenti doğru mu ? [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
JailBreak Server Konusu
860 tl harcadim 700 degilNexuS. yazdı: Cmt Ağu 18, 2018 7:21 pm @Yozgatle , bende isterim ki olmasın. Zamanında cs29 için 700 tl harcamıştık.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
JailBreak Server Konusu
Ömer TELLİ'nin olduğu twitch yayında böyle birşey söylenmiş galiba. Bana da şimdi söylendi. Bu yüzden bende doğruluğunu sormak istedim. İşin ilginç tarafı aradan uzun zaman geçtikten sonra neden böyle bir söylenti oldu onu merak ediyorum.ShooTeR yazdı: Cmt Ağu 18, 2018 7:21 pmKimden duydunuz ? modlardanmı duydunuz boyle bir olay olsa zaten forumda konular suanda dolmuştu bile, kaynağınız nedir bu dusunce için ?NexuS. yazdı: Cmt Ağu 18, 2018 7:16 pm Merhaba, bugünlerde cs25 ve altına jailbreak serbest olacak şekilde konuşmalar var. Benim bildiğim cs1 - cs30 arası pro server zorunluduydu. Bu söylenti doğru mu ? [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim: