Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Jail Serveri Hk

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
istiklal_lin
Clan İsmi: dreacy'

Jail Serveri Hk

Mesaj gönderen istiklal_lin »

ShooTeR yazdı: Cmt Eyl 28, 2019 3:21 pm
istiklal_lin yazdı: Cmt Eyl 28, 2019 12:51 pm
Yek'-ta yazdı: Cmt Eyl 28, 2019 3:40 am Adam diyor ki Spec bot eklentisi var ise kaldırın. Siz 2 den 3 e çıkardık diyorsunuz..
CSDNin Spec Bot Eklentisi Dışında Bir Eklenti Kullanmıyoruz Zaten Listede de Görülmekte.O Yüzden İlk Defa 2 Bot Kullandım CSD'de Acaba Ondan Kaynaklı Mıdır Diye 3 E Çıkardım.
Hala anlamadın sanırsam ? Adam sana demişti "spec bot eklentini kapat." adam sana diyor nuh sen diyorsun peygamber (öyle bir deyiş vardı nasıldı unuttum.)
CSD'nin spec botu olsun farklı spec bot olsun çökmeyi yaratan problem spec eklentisi (eklentileri) geçici süre ile kullanmamanı öneririm.
Bir kaç Eklentiyle Oynayınca Çökmemeye Başladı.Önerin İçin Sağol.

@Taha Demirbaş Konuyu Silebilir Misiniz Veya Taşıyabilir Misiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
istiklal_lin
Clan İsmi: dreacy'

Jail Serveri Hk

Mesaj gönderen istiklal_lin »

Bu Arada Arkadaşlar Anlamamış Olabilirim İnsanlık Hali Değil Mi? Ama Agresif & Dalga Geçici Yorumlarınız Gerçekten Üzdü.
Çünkü Ben Burada O Telaşla Hemen Konu Açıyorum Elim Ayağıma Dolaşmış Çözmeye Çalışıyorum Ve Gördüğüm Yorumlar İyice Üzüyor.
Mustafa Can yazdı: Cmt Eyl 28, 2019 12:09 pm Allah düşmanının bile akıllısını versin diye boşuna dememişler :D emrecim kapat spec bot eklentisini :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli