Ömer Telli'nin Dikkatine
1.5 senedir CsDurağında sorunsuz barınan, binlerce TL'lik ödeme yapan ve bugüne kadar hiç kimseye zararı olmamış/hakkında şikayet olmamış bir clanı sırf yasaklı birisinin forumunda adminliğim olduğu için yasaklamak....
Bu işler bu kadar basit olmuyor maalesef.
İlgili forum adresi benim sunucumda barınmaktadır (sunucumhosting.com firmasının sahibiyim) ve mevzuat gereği ben müşterilerimin içeriklerini kontrol etmek zorunda değilim.
Hizmeti sponsorluk olarak sağladığım için karşılığında favor olarak bana adminlik vermişler ancak forumda 3 reklam konum dışında ve arada bir girip tekil hit desteği dışında hiçbir aktivitem de yok.
Sonuç olarak; CsDurağı'nda bu kadar emeği olan koskoca Jack Daniel's JailBreak clanını yasaklamak bu kadar kolay ve hemen üzeri örtülebilir bu durum değildir.
Eğer bu forum sitesinden şikayetçi iseniz abuse@sunucumhosting.com adresine bildirebilirdiniz; biz o zaman beyanınıza istinaden inceleme yapardık.
Eğer forumda benim admin olmamdan şikayetçi iseniz yine bunu bana tebliğ etmeniz halinde önünü alırdık.
Sonuç olarak, bu zamana kadar verilmiş olan tüm ücretler ve paneldeki para da dahil olmak üzere giriş-çıkış hepsinin faturasını görmek istiyorum.
Bu işi maalesef yasal zemine taşımak zorundayım.
Bir vergi mükellefi olarak ciddi miyim değil miyim; bunu hep birlikte göreceğiz. Beni de forumdan yasaklayarak sadece kendinizi daha da suçlu duruma düşürürsünüz, bilginiz olsun.
Konu r10'a da taşınacaktır.
--
Başkalarının konuya müdahale etmemesi dileğiyle.
Jack Daniel's JB Yasaklanması HK
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Oğuzla yıldızımız ne kadar uyuşmasada bu konuda Oğuzun haklı olduğunu düşünmekteyim. Oğuzun forumda açtığı başlık ve yorumları incelerseniz herhangi bir karalama kampanyası, başka sunucuya çağrı bulamayacaksınız. Bir forum topu topuna, orda açılan herhangi bir konu Oğuzu alakadar etmez.
Herhangi bir CSD karalamasında Oğuzun konuyu silmesini veya ceza-i işlem uygulamasını beklemek saçma. Sonuçta orası tarafsız bir forum. Üyelerin ne dediği yöneticileri alakadar ediyor olamaz.
Herhangi bir CSD karalamasında Oğuzun konuyu silmesini veya ceza-i işlem uygulamasını beklemek saçma. Sonuçta orası tarafsız bir forum. Üyelerin ne dediği yöneticileri alakadar ediyor olamaz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Tam olarak yasaklanma sebebin nedir ?@levelsiz33
Link: | |
Linklerini gizle |