@MamiReyiz [S]
csdm.cfg nin içinden yaparsan eğer olmaz sma sını falanda yüklemen lazım attıgım kodu yazarsan amxx.cfg nin içine
"mp_freeforall 1" yazarsan istedigin gibi olur "mp_friendlyfire 0" bunu kapat ama yoksa olmaz.
Dm İstek!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
-
Dm İstek!
Verdiğin eklentiyi yaptım yükledim ve amx kod filan yazmadım m ye basınca takım menüsü çıkmıyor teşekkür ederim 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Dm İstek!
MamiReyiz [S] yazdı: Pzt Nis 22, 2019 10:32 pm Verdiğin eklentiyi yaptım yükledim ve amx kod filan yazmadım m ye basınca takım menüsü çıkmıyor teşekkür ederim![]()
PouexOfficial yazdı: Pzt Nis 22, 2019 10:28 pm @MamiReyiz [S]
csdm.cfg nin içinden yaparsan eğer olmaz sma sını falanda yüklemen lazım attıgım kodu yazarsan amxx.cfg nin içine
"mp_freeforall 1" yazarsan istedigin gibi olur "mp_friendlyfire 0" bunu kapat ama yoksa olmaz.
Rica ederim fakat serverine girdim baktımda ffa olmamış aynı takım arkadaşına vurdugun zaman 50 vurursa 25 vurur ve senin serverinde oyle üste dedigim kodları uygula sorun çözülcektir.
Linklerini gizle |
-
Dm İstek!
amx_cvar mp_freeforall 1 bunu amxmodx ayarları yani amx.cfye yazıcam dimi sonra panelden ayarlara gelip mp_friendlyfire 0 bunu 0 yapıcam dimi
Linklerini gizle |
-