İşte Terbiyesizler. (şikayet bölümü kapalı olduğu için) .)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 297
Tehdit edip fotonu attırma felan ? ottoman büyük olsan bile sana saygılı olmamda haklı olsan bile seninde bana saygılı olman gerek. bende burda fatih abiye nasıl saygılıysam sanada öyle saygılıyım bak adam senin gibi ters ters konuşmuyor. ters ters konuşacaksan hiç yorum atma daha iyi bu arada @Taha Demirbaş @PaZee Neyse konu silinebilir. yazmayın artık.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.43-36
- Clan İsmi: Ar'X
- İletişim:

Linklerini gizle |
-
Bak gerçekten küçüğüm diye bu kadar dalga geçmen sence çokmu hoş ben forum içerisinde insanlara yok o küçük yok o büyük demen çokmu hoş biraz insan olsanız ne zararı olur ailevi değerleremi sövdüm ben burda hepimiz kardeşiz şurda şeytan değil melek olun rica ederim.OttomaN ~ WarrioR yazdı: Cmt Şub 10, 2018 10:31 pmNeyse kardeşim sensin haklısın geçbiş olsun boş ver.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Allahım sen büyüksün Nerde bu medatörler
@PaZee

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
CSD harici bir platformda edilen küfür kimi ilgilendirir ki ? Ayriyetten arkadaşları korumuyorum tabikide "Ateist" "Deist" "Hristiyan" ne olursa olsun bu dine saygı duymak zorunda ama yapacak bir şey yok eski video ve yasağı ondan sonra kalktı silinmesi lazım tabikide video ve yorumun.. Artı olarak zaten Enes çok hızlı gidiyor geçen sene şöyle bir konu açmıştım hakkında ; sikayet-bolumu/forum-ici-sikayet-t20984 ... m.#p129102 Neyse konu boş ve gereksiz silinicektir büyük ihtimal Forum içerisinde de kavga etmemeye özen gösterin iyi karşılamıyoruz. @OttomaN ~ WarrioR ve @Technical sakin uslu durunuz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
@Technical Kardes suan bos bos laflarla adamlari rahatsiz ediyorsun kucuk olup olmadigin kimsenin umrunda degil.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
TeamTR yazdı: Cmt Şub 10, 2018 10:36 pm CSD harici bir platformda edilen küfür kimi ilgilendirir ki ? Ayriyetten arkadaşları korumuyorum tabikide "Ateist" "Deist" "Hristiyan" ne olursa olsun bu dine saygı duymak zorunda ama yapacak bir şey yok eski video ve yasağı ondan sonra kalktı silinmesi lazım tabikide video ve yorumun.. Artı olarak zaten Enes çok hızlı gidiyor geçen sene şöyle bir konu açmıştım hakkında ; sikayet-bolumu/forum-ici-sikayet-t20984 ... m.#p129102 Neyse konu boş ve gereksiz silinicektir büyük ihtimal Forum içerisinde de kavga etmemeye özen gösterin iyi karşılamıyoruz. @OttomaN ~ WarrioR ve @Technical sakin uslu durunuz.@OttomaN ~ WarrioR
Aradağım Yorum Eyvallah Aynen Başkan
Linklerini gizle |
-
@Leooo ben arkadaşa sadace yapmaması için söyledim bu seni niye ilgilendiriyor herşeyi yanlış anlamak zorundamısın anlıcaksan yorum atma bari.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Kardesim bu forum herkese acik kimse bana yorum atma diyemez lutfen dogru duzgun konusun.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Kardeşim Uzatmayalım okey tamam hayırlı geceler herkeze.
Linklerini gizle |