Lofty gamingi şikayet etmiştim rankları sıfırlanmıştı şimdi aynı ip adresleri aynı nickler nedense yine yeni serverlerinde 62 ban yiyince 47.ip adresinde bot atmaya tekrar devam ediyolar uyarı verildimi bilmiyorum ama cidden hak hırsızlığı yönlendirme alan adamda vds almayı bilir gereğinin yapılmasını arz ederim
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming
[@Bilinmeyen Etiket]
İnadına Bot Atan Klan Şikayet
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
-
- Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
- Clan İsmi: Lofty's @ Gamin
Kimsin kimin nesisin bilmiyorum ama kendini gizlediğine göre bizim clanımızın varlığı senin zoruna gidiyor bunu başta belirtiyim Varsa problemin gel konuşalım. Hakkımızda bot atıyorsunuz diye sürekli bir çaba içindesin ve bizi kötülüyorsun botla falan işimiz yok bizim. Hem bu bot dediğin ipleri sizin bizim swye sokmadığınız ne malum ? Bizim attığımıza dair bir kanıtın varmı? Neden başkası konu açmıyorda sen açıyorsun insanları kötülemek hoşuna gidiyor sanırım. ama istediğin olmaz biz csduraginda kalmaya devam edeceğiz. Ben sizi şikayet ediyorum şuan @Ömer Telli Bey Xfakeplayers diye bir program varmış bu program ile insanlar serverımıza sanal sunucudan, benzer ipler ile oyuncu yollayıp şikayet konusu açıyor ve adımızı lekeliyor bu programı engelleme şansınız varsa lütfen engelleyin biz kötülenmekten bıktık. bu program engellenince ne yapacaksınız bakalım Diyecek baska sozum yok iyi forumlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5452
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Genel olarak bu vds mevzusu devam ederse yaptırım olacak, bizim birşeyi engellemize gerek yok adamları banlamanız yeterli
Link: | |
Linklerini gizle |