Yanlız Adam Güzel DöndüM Ceo yazdı: Prş Eki 11, 2018 11:39 pmbu jbmenu bana aittir kendime ilk defa yaptığım bir jbmenudurTofaşmısın Mübarek , Nasıl Bir Dönüştür Budostum bu jbmenuyu tam olarak ben yapmadım![]()

Moderatör: Moderatörler
Yanlız Adam Güzel DöndüM Ceo yazdı: Prş Eki 11, 2018 11:39 pmbu jbmenu bana aittir kendime ilk defa yaptığım bir jbmenudurTofaşmısın Mübarek , Nasıl Bir Dönüştür Budostum bu jbmenuyu tam olarak ben yapmadım![]()
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
1000 satırlık kelimeyi 1500 yapmak kolay değilDetermined yazdı: Cum Eki 12, 2018 1:23 amYanlız Adam Güzel DöndüM Ceo yazdı: Prş Eki 11, 2018 11:39 pmbu jbmenu bana aittir kendime ilk defa yaptığım bir jbmenudurTofaşmısın Mübarek , Nasıl Bir Dönüştür Budostum bu jbmenuyu tam olarak ben yapmadım![]()
![]()
Linklerini gizle |
PaZee yazdı: Cum Eki 12, 2018 8:19 am Tebrik etmek yerine uzerine ustune gitmenizi dogru bulmuyorum, Jerry umarim cok daha guzel eklentiler yazarsin fakat jbmenu degistirmek sadece baslangictir,her zaman forumdan yardim alabilrsin kendini gelidtirmek adina
fakat geliştiricilerin ortak saygi duymaya çalıştıgı şey author ve ben yaptım olayidir
bu konuda dikkatli ol editlesen bile ben yaptim deme
ama çıkıpta 50 satırlık bir eklentiyi 1500 2000 satir yaparsan author senin hakkindir zaten![]()
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
emrgndr yazdı: Prş Eki 11, 2018 11:11 pm Öncelikle Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Benim Adım Emir Günduru
Oyundaki Nickim : Jerrydir
Ben Cs 1.6 yı 7.50 senedir oynuyorum
ve kendim 4.50 senedir plugin işiyle uğraşıyorum
Artık kendi sunucum ve pluginlerim var
kendime ait bir sunucumdan bir kare göstereceğim
bu jbmenu bana aittir kendime ilk defa yaptığım bir jbmenudur
pluginler olarak sunucum nasıl acaba oranlarmısınız pluginler dahir
NOT : Pluginlerim tamamı bana ait değildir sadece jbmenu bana aittir
geri kalanlari ben tek tek elimle editledim!
Kötü yorum yapmayınız lütfen kendime ait bir jbmenum var oranlayın nasıl kötümü
yaptığım pluginler arkadaşlar yükselirmiyim söylermisiniz?
Linklerini gizle |
valla ben bile Honda 1.6 i-VTEC Eco ExecutiveM Ceo yazdı: Prş Eki 11, 2018 11:39 pmbu jbmenu bana aittir kendime ilk defa yaptığım bir jbmenudurTofaşmısın Mübarek , Nasıl Bir Dönüştür Budostum bu jbmenuyu tam olarak ben yapmadım![]()
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |