ilk 100
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
ilk 100
onu kimse bilemez ve sv kiralığa düştüğü an görene kadar başkası satın almış bile oluyor önlerden ip yakalaması çok zor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
ilk 100
Valla kardeşim 2016 da ben ts yi almak için 1.5 ay serverı almak için 2 ay bekledim . Biraz sabır işi beklemen gerekiyor paneline parayı at hazır dursun çıkarsa panelinde de para olmassa yalan olursun.brkmfc yazdı:ilk 100 de server ne zaman boşalır ona göre para yüklüycem
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
ilk 100
Kışdayız ve okul derken çok sayıda küçük arkadaşlar var parasını odeyemeyen dolduramayn ıllakı boaslacaktır.Tek yapman gerken sabırlı olarak hergun takıp etmen
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
ilk 100
Valla Kardeşim İlk 60 TL Attım Bitane Server Çıkmıştı İpi İlk 100 deydi fiyat 65 TL Bunu Gördüm Gittim 20 Daha Attım Panede 75 Felan Oldu Baktım Server Gitmiş 1 Hafta Bekledim Birgün Dışarı Çıkıcaktım Öyle Bakıyım Dedim Hiç İp Çıkmamıştı Sayfaya F5 Attım cs62 düştü Direk kiraladım paranı hazır tut derim beklenmedik ipler çıkabilir
Linklerini gizle |
ilk 100
Bu tür konulari açmamanizi oneririz. Herkez istediği zaman birakir gizli birakir yada açıklar karışamayız
Linklerini gizle |