Hızlı İndirme Sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Hızlı İndirme Sorunu
Merhaba ilk defa csduragindan server açtım amma velakin şöyle bir hata ile karşılaştım hızlı indirme dediğim modeller soundlar vesaire sadece bir tane ct modelini atabildim diğer soundlara modellere denediğimde dosya zaten mevcut diyor ama servere girmeyi denediğimde uzun sürüyor yüklemesi acaba isimdenmi diyip tekrar isim değiştirip attım modelleri ama yinede olmuyor mevcut diyor her türlü lütfen bi yardım ediniz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Hızlı İndirme Sorunu !
Serverınıza girdiğimde tüm modeller hızlı bir şekilde inmekte
Test etmeden önce oyundan komple çıkın tekrar girin
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Hızlı İndirme Sorunu !
isterseniz şimdi deneyin ben bilerek silmiştim o modelleri falan yüklenmiyor diye olmuyor yükledim şimdi bakınÖmer TELLİ yazdı: Prş Oca 30, 2020 10:51 pm Serverınıza girdiğimde tüm modeller hızlı bir şekilde inmekte
Linklerini gizle |
-
Hızlı İndirme Sorunu
Servera çok hızlı bir şekilde giriyor. Sunucunuz fast dl ayarlarıda doğru, herhangi bir problem gözükmüyor bilginize
Linklerini gizle |
Hızlı İndirme Sorunu
Sunucunun Fast dlsiyle alakasızdır, Bu durum bir bugdur. Servere girişte retry çekmek yada girmeden iptal etmek bu bugu tetikler. Ve tekrar girdiğinizde dosyalar aşırı yavaş iner
Linklerini gizle |
-
Hızlı İndirme Sorunu
Benim de aklıma takılan bir sorun var hala çözemedim. Ne kadar skin yükleyebiliriz maksimum toplam mb cinsinden belirtebilir misiniz? Yöne zarar vermesini istemiyoruz ama detaylı bir bilgi lazım. Mesela sadece oyuncu için 4 tane farklı model yükledik 2 mb ortalama, yöne etki edip etmediğini nereden takip edebiliriz. Bir yolu var mı bunun?
Linklerini gizle |
-
-
Hızlı İndirme Sorunu
Yönlendirme her sunucuya eşit sürede gönderiliyor.
Bu süre içerisinde sunucunuza ne kadar geç girilirse sizin zararınıza olur, bu konuda biz herhangi bir limit koymuyoruz şuan
Bu süre içerisinde sunucunuza ne kadar geç girilirse sizin zararınıza olur, bu konuda biz herhangi bir limit koymuyoruz şuan
Linklerini gizle |