hızlı bomba alım engeleme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
selam arkadaşlar daha önce bu olay hakkında konu acmıstım fakat ılgılenen olmamıstı dm mod da bi problem yasıyorum saniye suresi olmadan silah secimi yaparken sureklı bomba verıyor bombaları kullanıyon tekrar /guns yazıp sılah alıyon bomba verıyor buda bug a giriyo sureklı alımı engellemek ıcın bı eklentı varmı veya 30 sn de bı alınması gereken kod varmı ??
Link: | |
Linklerini gizle |
-
/guns komutu doğduktan sonra belirli süre menüyü açıyor sonrada otomatik al fonkisyonunu deaktif etmek için kullanılıyor diye biliyorum. senin o menüyü kapatıp yeni bir menü yüklemen gerek.
Linklerini gizle |
-
@Taha Demirbaş guns menusunu nasil kapatabilirim ?? farkli menu eklerim sıkıntı degıl o olayı duzeltmem lazım mıllet cok fazla bomba alıo
Linklerini gizle |
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... s-csdm.ini buradaki csdm_equip.amxx
in başına; koyman lazım. O değilsede sıra ile deneyebilirsin.
in başına; koyman lazım. O değilsede sıra ile deneyebilirsin.
Linklerini gizle |
-
@Taha Demirbaş csdm main i denedim csdm equip denedim ama silah menusu halen aktif ?? nasil kapatcam
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
bi ara denemiştim gibi olmuştu amx_guns eklentisini yasaklı komutlar listesinde dene biWolfsBey yazdı: Cmt Tem 14, 2018 10:21 pm selam arkadaşlar daha önce bu olay hakkında konu acmıstım fakat ılgılenen olmamıstı dm mod da bi problem yasıyorum saniye suresi olmadan silah secimi yaparken sureklı bomba verıyor bombaları kullanıyon tekrar /guns yazıp sılah alıyon bomba verıyor buda bug a giriyo sureklı alımı engellemek ıcın bı eklentı varmı veya 30 sn de bı alınması gereken kod varmı ??
Linklerini gizle |
-
/guns 1 elde 1 kere silah değiştirmeye yaraması lazım, kullandığınız eklenti CSD dışıysa atın kontrol edelim CSD eklentisi kullanıyorsanız Tahanın dediği gibi equip.amxx li bir şey olmalı onu kapatıp kendi guns eklentinizi kurunuz.
Linklerini gizle |
-