Hesap Çalinmasi Hakkinda
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 29
Hesap Çalinmasi Hakkinda
Ömer Bey BaşkanBey Ile Ilgili Facebooktan Mesaj Attim Ama Cevap Alamadim Mesajlari Kopyala yapistir Yaparak Buraya Atiyorum , Ben Ts23 Sahibi . Geçende Panelimden Size Küfür Etmisti Simdi Gmaili Çaldi Buyrun Facebooka Yazdiğim Mesajlar.
-----------
silinmis-konular/baskanbey-sikayet-t19882.html
post119935.html#p119935
Bu başkanbey denilen şahis bi yöntemle benim bilgisayarima keylogger soktu , ve panel ve gmail bilgisayarimda kayitli oldugu icin panele girerek tickette omer telliye kufur etti ben durumu fark etmem halinda ben tekrar bildirim acarak durumu belirttim ve facebooktan size yazdim , Omer telli sağolsun ip adresi aratarak o küfür edenin ben olmadigini doğruladi , Ben o keyloggerden sonra bilgisayarimi acmadim bilgilerime erismesin diye , Ama gmail ve paneli zaten almisti , Gmail erisimim vardi ozaman giriyordu ama sifresini degismemisti salaklik bende oldugu icin bende degismedim anlamadim cunku gmailime girecegine Suan bu baskanbey denilen sahis benim panel adresimi kullanarak benim urunlerimi yonetiyor
Gmail degistirdigi icin benim facebook twitter ve instagram hesaplarimida çaldi , gmaile erişimim hiçbir şekilde yok ,
Eposta degisimi yapmadiginizi biliyorum oyuzden panelide geri alamayacgim için csyi temelli birakiyorum .
O bana saldiriyi yapan bu baskanbey isimli şahisin hesaplarimi kullanmasini istemiyorum , O yuzden hesabimi kapatmanizi rica ediyorum , Ama bu seferlik belki gmail değisirsiniz diye yeni gmail actim ve evdeki butun bilgisayarlari formata yolladim muratdk55@gmail.com ,
Adresimi Değisirseniz beni kurtarmis olursunuz değismezsenizde caniniz sagolsun , hesabim kapansin yeter
Eski Hesap : murat.unsal.589@gmail.com
Yeni Hesap : muratdk55@gmail.com
Doğrulama için tc kimlik resimlerimle video çekerek durumu anlatabilirim
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
-----------
silinmis-konular/baskanbey-sikayet-t19882.html
post119935.html#p119935
Bu başkanbey denilen şahis bi yöntemle benim bilgisayarima keylogger soktu , ve panel ve gmail bilgisayarimda kayitli oldugu icin panele girerek tickette omer telliye kufur etti ben durumu fark etmem halinda ben tekrar bildirim acarak durumu belirttim ve facebooktan size yazdim , Omer telli sağolsun ip adresi aratarak o küfür edenin ben olmadigini doğruladi , Ben o keyloggerden sonra bilgisayarimi acmadim bilgilerime erismesin diye , Ama gmail ve paneli zaten almisti , Gmail erisimim vardi ozaman giriyordu ama sifresini degismemisti salaklik bende oldugu icin bende degismedim anlamadim cunku gmailime girecegine Suan bu baskanbey denilen sahis benim panel adresimi kullanarak benim urunlerimi yonetiyor
Gmail degistirdigi icin benim facebook twitter ve instagram hesaplarimida çaldi , gmaile erişimim hiçbir şekilde yok ,
Eposta degisimi yapmadiginizi biliyorum oyuzden panelide geri alamayacgim için csyi temelli birakiyorum .
O bana saldiriyi yapan bu baskanbey isimli şahisin hesaplarimi kullanmasini istemiyorum , O yuzden hesabimi kapatmanizi rica ediyorum , Ama bu seferlik belki gmail değisirsiniz diye yeni gmail actim ve evdeki butun bilgisayarlari formata yolladim muratdk55@gmail.com ,
Adresimi Değisirseniz beni kurtarmis olursunuz değismezsenizde caniniz sagolsun , hesabim kapansin yeter
Eski Hesap : murat.unsal.589@gmail.com
Yeni Hesap : muratdk55@gmail.com
Doğrulama için tc kimlik resimlerimle video çekerek durumu anlatabilirim
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
-
Hesap Çalinmasi Hakkinda
Teşekkurler Konuma Kim Bakabilir
@PaZee
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
Linklerini gizle |
Hesap Çalinmasi Hakkinda
Konuyu ileteceğim.
Ancak. Keylogger bir harfe bastiginiz anda bellege alarak karsi tarafa atar. Kayitli olan bir seyi keylogger almaz. Yani keylog yediginiz günden beri ne yazdi iseniz kayitli kayitsiz hepsi keylog atan kişidedir.
Tum kullandiginiz hesaplarda da ayni onlemin alinmasi gereklidir.
Ancak. Keylogger bir harfe bastiginiz anda bellege alarak karsi tarafa atar. Kayitli olan bir seyi keylogger almaz. Yani keylog yediginiz günden beri ne yazdi iseniz kayitli kayitsiz hepsi keylog atan kişidedir.
Linklerini gizle |
-
Hesap Çalinmasi Hakkinda
Öncelikle Yardimin Için TeşekkurlerTaha Demirbaş yazdı:Konuyu ileteceğim.
Keylogger tahminimce başkanbeyin bana plugin diye attigi dosyada çikti dosyaya tikladim ama bişey açilmadi bende sildim buyuk ihtimal ondan kaynakli yedim , ondan sonra defalarca panele giris yaptim durumu farkedince evdeki bilgisayarlara format attirdim hepsi çoktan geldi , konudada belirtmistim zaten .
Yardimci Olursaniz Çok Makbule Geçer
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
Hesap Çalinmasi Hakkinda
@AloneBoss bence boş konuşuyosun ? gmailini bile tc ni bile verdinmi ? alamıyomusun
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Hesap Çalinmasi Hakkinda
Nedense içimdeki ses sen başkanbey sin diyor. Sence içimdeki ses doğru mu söylüyor?YusuF BasKaN yazdı:@AloneBoss bence boş konuşuyosun ? gmailini bile tc ni bile verdinmi ? alamıyomusun
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
Hesap Çalinmasi Hakkinda
NE DEMESSİNKtalko yazdı:Nedense içimdeki ses sen başkanbey sin diyor. Sence içimdeki ses doğru mu söylüyor?YusuF BasKaN yazdı:@AloneBoss bence boş konuşuyosun ? gmailini bile tc ni bile verdinmi ? alamıyomusun
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Hesap Çalinmasi Hakkinda
Katılıyorum ta kendisi ve forumda boş boş yorumlar atarak kirletiyor .YusuF BasKaN yazdı:@AloneBoss bence boş konuşuyosun ? gmailini bile tc ni bile verdinmi ? alamıyomusun
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |