Csdurağı panel hesabımın Şifresini ve E-posta adresini unuttum.Nasıl giriş yapabilirim?
Nolur yardım edin içinde 80 tl veya 80+ tl civarı bir miktar vardı.
Hesabım
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Hesabım
En son GoldenFire79 tarafından Sal Ağu 21, 2018 9:10 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 450
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: Respect JB
Hesabım
omer@csduragi.com a mail atarsaniz omer beye derdinizi guzel usluplu bir dille anlatirsaniz yardimci olacaktirGoldenFire79 yazdı: Sal Ağu 21, 2018 9:05 am Hesabımın E-posta hesabını ve şifresini unuttum.Hesabıma nasıl giriş yapabilirim?
E-postamı bilmediğim için şifremi sıfırlayamıyorum.
Linklerini gizle |
Hesabım
omer@csduragi.com 'a panele ait tckn nin ön/arka yüz silüetlerini gönderiyorsunuz. E posta adresimin ... nedenle değişmesini istiyorum. Giriş yapamıyorum. Diye mail göndereceksiniz.
Email değişimi kabul gördüğü zaman otomasyon şifre yollamaz ise Şifremi unuttum bölümünden tckn ile epostayı girip otomasyon şifresi alıyorsunuz.
Email değişimi kabul gördüğü zaman otomasyon şifre yollamaz ise Şifremi unuttum bölümünden tckn ile epostayı girip otomasyon şifresi alıyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2