Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Round başında ki 20 saniyelik süreden sonra enfeksiyon yayılır. 3 saniyelik koruma süresi sonundada insanlar kaçar ve zombiler kovalar.
İnsanların amacı harita sonundaki kaçış alanına enfeksiyon kapmadan ulaşmaktır. Zombilerin amacı ise insanlığı yok etmekdir.
⚜ { Adminlik Fiyatı }
Vip Adminlik : 25 Tl
Ödeme Yollarımız : Mobil İnninal Ve Banka Yolu.
⚜ { Sunucu Menüsu }
Menu :
Silahlar :
Ekstra :
Zombi Sınıfı :
Yönetici :
⚜ { Sunucumuzdan Görüntüler }
⚜ { TeamSpeak 3 Görüntüler }
En son MANAFOR* tarafından Sal Oca 15, 2019 5:21 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sizle iletişime geçmeye çalıştım ama başaramadım
Ara sıra timeout diyip kickliyor onu halledin ayrıca mod eski yeni şeyler ekleyin insanın uzun süre oynayası gelmiyor 10 dk sonra sıkılıyorsun ve çıkıyorsun
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Oca 15, 2019 7:31 pm
Sizle iletişime geçmeye çalıştım ama başaramadım
Ara sıra timeout diyip kickliyor onu halledin ayrıca mod eski yeni şeyler ekleyin insanın uzun süre oynayası gelmiyor 10 dk sonra sıkılıyorsun ve çıkıyorsun
Ayrıca sizde ki hata şu mesela sesi değiştirecez ama dosyayı kaydettiğim halde kaydolmuyordu ve o yüzden yapamadım bir şey belki o anlık bir sıkıntıdır ama devam ederse bir şey değiştiremezsiniz
Ve bende mod hazır haliyle duruyor hatta geliştiriyorum bile yardım lazımsa yaparım ama her şey olmaz.