Bu linki birazdan sileceğim, sırf diğer forumlarıda takip ettiğimi bil diye atıyorum.
LİNK KALDIRILDI
Bu hatayı nasıl çözebilirim?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 255
ee sonuç yardımcı olsan biyerine bişeymi olucak ne yapabilirim yardıma ihtiyacım var konuda serverim başka sunucuda desem yardım etmiceksiniz saten bu konuda ne yapmam gerkiyor?Yek'-ta yazdı: Çrş Nis 04, 2018 11:04 pm Bu linki birazdan sileceğim, sırf diğer forumlarıda takip ettiğimi bil diye atıyorum.
LİNK KALDIRILDI
Link: | |
Linklerini gizle |
O sunucu o kadarda yabancı değil. Sırf burada yalan söylediğiniz için konunuzu silinenlere taşıyıp forumdan uzaklaştırıyorum. Bu insanlar keriz değil. Ve şunu söyleyeyim, uzun zamandan beri foruma üyeydiniz, doğruyu söyleseydiniz ben bunu anlayışla karşılardım. Aramızdan birisinin lafı olmazdı.
Ek olarak, burada yanlış bir davranış sergileseniz cs199 a gidilecek. İnsanların hakkına girmeyin.
Ek olarak, burada yanlış bir davranış sergileseniz cs199 a gidilecek. İnsanların hakkına girmeyin.
Link: | |
Linklerini gizle |