Harita içerisine reklam tabelası eklemek[İstek]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1393
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Selam. Paylaştığım modelleri haritalara eklemek için bir eklenti gerekiyor. Yardımcı olurmusunuz. (Modelleri reklam içerdiği için değiştirdim) @Yek'-ta
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Deminki açtığın konu silindi mi göremedimGozyasi` yazdı: Prş Kas 29, 2018 4:22 pm Selam. Paylaştığım modelleri haritalara eklemek için bir eklenti gerekiyor. Yardımcı olurmusunuz. (Modelleri reklam içerdiği için değiştirdim) @Yek'-ta
Yan yatmasının sebebi attığın modeller yan yatmış onları düz yaptım şimdi dener misin
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@tekvatan Son yazdığım "Güncel" yazım silinmiş şimdi fark ettim. Aslında bu isteği @Yek'-ta açmamı söyledi. Galiba yeni eklenti hazırlayacak bu tabela için.
Linklerini gizle |
Müzik kutusu eklentisi ile uğraşıyorum. Seninkine göre daha uğraş verici ama müzik kutusu daha yaratıcı bir fikir, bu sebep ile önceliğim müzik kutusu. Senin eklenti daha basit.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Basiti aradan çıkarYek'-ta yazdı: Cum Kas 30, 2018 4:28 pm Müzik kutusu eklentisi ile uğraşıyorum. Seninkine göre daha uğraş verici ama müzik kutusu daha yaratıcı bir fikir, bu sebep ile önceliğim müzik kutusu. Senin eklenti daha basit.

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@Taha Demirbaş vaktin müsaitse sende yapabilirsin.
Linklerini gizle |
Hazır eklentisi var ise deneme yanılma yolu ile kordinat sağ,sol yukarı aşağı ayarlarını değiştirip deneyebilirsin yada denedinmi
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hazır eklentisini yükledigimde server çöküyor panelle birlikte. Deneyemiyorum.Serhat Öndeş yazdı: Pzt Ara 03, 2018 1:30 pm Hazır eklentisi var ise deneme yanılma yolu ile kordinat sağ,sol yukarı aşağı ayarlarını değiştirip deneyebilirsin yada denedinmi
Linklerini gizle |
İlginç yardımcı olmak isterdim fakat elimde pc yok ne zaman olur bilememGozyasi` yazdı: Pzt Ara 03, 2018 1:46 pmHazır eklentisini yükledigimde server çöküyor panelle birlikte. Deneyemiyorum.Serhat Öndeş yazdı: Pzt Ara 03, 2018 1:30 pm Hazır eklentisi var ise deneme yanılma yolu ile kordinat sağ,sol yukarı aşağı ayarlarını değiştirip deneyebilirsin yada denedinmi
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Düşünmen yeter. Yakında halledilir.Serhat Öndeş yazdı: Pzt Ara 03, 2018 2:02 pmİlginç yardımcı olmak isterdim fakat elimde pc yok ne zaman olur bilememGozyasi` yazdı: Pzt Ara 03, 2018 1:46 pmHazır eklentisini yükledigimde server çöküyor panelle birlikte. Deneyemiyorum.Serhat Öndeş yazdı: Pzt Ara 03, 2018 1:30 pm Hazır eklentisi var ise deneme yanılma yolu ile kordinat sağ,sol yukarı aşağı ayarlarını değiştirip deneyebilirsin yada denedinmi
Linklerini gizle |