SZ_GetSpace Sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
SZ_GetSpace Sorunu
Bu sorunun yazılacağı yer burası değil, kendinize konu açın.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
SZ_GetSpace Sorunu
Sunucum 1 saattir kapalı durumda bir işlem mi yapılıyor? Bütün eklentileri devre dışı bıraktım hala açılmadı... condebug ile başlatıyorum sunucuyu eklentilerin cvar değerlerini etkinleştirip hiçbir hata vermeden kapatıyor kendini
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
-
- İletişim:
SZ_GetSpace Sorunu
Sunucu sürekli git gel yapıyor pingler tavan yapıyor ve bir süre sonra tekrar kendine geliyor işin tuhaf kısmı bu sadece bize oluyor ve bu olurken forum,panel ve csdurağı sitesine erişim yapılamıyor... Bu bir saldırı mı yoksa bir düzeltme mi yapılıyor sorunla alakalı
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
SZ_GetSpace Sorunu
The Professiona͏l yazdı:Sunucu sürekli git gel yapıyor pingler tavan yapıyor ve bir süre sonra tekrar kendine geliyor işin tuhaf kısmı bu sadece bize oluyor ve bu olurken forum,panel ve csdurağı sitesine erişim yapılamıyor... Bu bir saldırı mı yoksa bir düzeltme mi yapılıyor sorunla alakalı
Aynı problemi bende yaşıyorum diğer serverlara baktım pek birşey yok gibi ?
topic12020.html
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
SZ_GetSpace Sorunu
Hm ihtimalleri değerlendirmek gerekirse yaşanan sorundan ötürü her sunucu için sürüm değişikliği yapılıyor olabilir çünkü lag durumu eşzamansız olarak meydana geliyor eğer saldırı olsaydı diğer sunucularda eşzamanlı olarak etkilenirdi diye düşünüyorum
Linklerini gizle |
-
SZ_GetSpace Sorunu
Beni hatırlıyorsundur sana faceden msj attım 1.83 ile ilgili
Öncelikle plugınını duzgun bır klasore aç ve amxmodx 1.8.3 kur ve compıle et hata verıyorsa sil
client_disconnect varsa client_disconnected yap butun modu 1.8.3 geçir ben uğraştım ve mutluyum 0 hata 0 log
eğer sende yaparsan senın ıcın ıyı olur eğer onemlı bırseyın varsa serverde butun adminleri,butun mesajları kopyala serverı sıfırla ve bı gün kur serverı baştan
Öncelikle plugınını duzgun bır klasore aç ve amxmodx 1.8.3 kur ve compıle et hata verıyorsa sil
client_disconnect varsa client_disconnected yap butun modu 1.8.3 geçir ben uğraştım ve mutluyum 0 hata 0 log
eğer sende yaparsan senın ıcın ıyı olur eğer onemlı bırseyın varsa serverde butun adminleri,butun mesajları kopyala serverı sıfırla ve bı gün kur serverı baştan
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
SZ_GetSpace Sorunu
@The Professiona͏l
zamaninda bendede oluyordu .
jail modunu biraktim sorun duzeldi.
cok pluginden olabilir.
senin sunucunda dondurma modeli zombi hareketleri ofsettir sudur budur derken o da sebeb cikarabilir.
bi zamanlar ayni anda bi cogu server cokuyordu
swniz coktugu gibi
https://www.csduragi.com/counter-strike ... erlar.html buraya bakin ve kac sw habersiz inceleyin.
zamaninda bendede oluyordu .
jail modunu biraktim sorun duzeldi.
cok pluginden olabilir.
senin sunucunda dondurma modeli zombi hareketleri ofsettir sudur budur derken o da sebeb cikarabilir.
bi zamanlar ayni anda bi cogu server cokuyordu
swniz coktugu gibi
https://www.csduragi.com/counter-strike ... erlar.html buraya bakin ve kac sw habersiz inceleyin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
SZ_GetSpace Sorunu
3.0.0.504 Sürümüne dönüş yapılacak mı çünkü hala çökmeler meydana geliyor zamanla kalitemizde düşüşler olacak... Forumda, Panelde ve sunucuda yaşanan gecikmeler hakkında ve benim bu durumum hakkında bir açıklamanız var mı
[@Bilinmeyen Etiket]
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
SZ_GetSpace Sorunu
Bu durumda yalnız değilsin, bizim ip de çökmüş az önce ve bunun sonucunda toplist sıfırlanmış.
Bir şeyler yapılacak, bu böyle kalmaz zaten.
Kod: Tümünü seç
L 07/04/2017 - 22:48:24: (map "train") SZ_GetSpace: tried to write to an uninitialized sizebuf_t: ???
Linklerini gizle |