2. geleneksel GT Jailbreak banları hayırlı olsun
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2191
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
2. geleneksel gametracker banlarımız hayırlı ve uğurlu olsun inşallah efendim. önümüzde ki banlara bakacağız
arkadaşlar afk atmaktan yediğimizi biliyoruz
arkadaşlar afk atmaktan yediğimizi biliyoruz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
hayırlı olsun Enescim
Darısı Ban Yemeyenlere 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
yok bro yemesinler, ben şahsen ban yesinler istemem. çünkü 1 haftada eski rankıma yaklaşacağımı biliyorum. 1 haftalık ön izin gibi düşün
Linklerini gizle |
-
https://moonbotservisi.com, sayesinde şikayet ettim ve ban yediniz. Çok kıskançlığıma denk geldiniz, afk atarak hemen önüme geçtiniz gametrackerde CS:GO Mod olduğum halde burnumu soktum ve banlandınız (!) kusura bakma Enesçim..
NOT : Normalde ironi simgesi koymazdım, ancak ironi nedir anlamayacak insanlar olabiliyor..
NOT : Normalde ironi simgesi koymazdım, ancak ironi nedir anlamayacak insanlar olabiliyor..
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
maalesef ki sad post oldu buulyoS yazdı: Çrş Haz 03, 2020 2:41 pm https://moonbotservisi.com, sayesinde şikayet ettim ve ban yediniz. Çok kıskançlığıma denk geldiniz, afk atarak hemen önüme geçtiniz gametrackerde CS:GO Mod olduğum halde burnumu soktum ve banlandınız (!) kusura bakma Enesçim..
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Yine afk atarak mı? Arkadaşımın serveri KaoS Gaming kaç kere ban yedi sayamadım. Sürekli de banları açılmış birdaha banlamışlar. Gametracker yetkililerini de anlamış değilim. Banlıyorsan açma, açıyorsan banlama. Bence bir devrim yapın jailbreak serverleri afk atmadan iyi yerlere gelebiliyor mu görelim.ENESIZM yazdı: Çrş Haz 03, 2020 2:03 pm yok bro yemesinler, ben şahsen ban yesinler istemem. çünkü 1 haftada eski rankıma yaklaşacağımı biliyorum. 1 haftalık ön izin gibi düşün
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Enes bugün ban yediğin ana şahit oldum telefonda dolaşırken bakayım dedim hala sıralama değişmedi 1 dakika sonra yeniledim ban yemişsiniz. Ama dediğin gibi tekrar oraya gelirsiniz siz
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
3 kişiden fazla kullanıcının süresi aynı ise ban yiyor...Necati Doğan yazdı: Çrş Haz 03, 2020 2:51 pmYine afk atarak mı? Arkadaşımın serveri KaoS Gaming kaç kere ban yedi sayamadım. Sürekli de banları açılmış birdaha banlamışlar. Gametracker yetkililerini de anlamış değilim. Banlıyorsan açma, açıyorsan banlama. Bence bir devrim yapın jailbreak serverleri afk atmadan iyi yerlere gelebiliyor mu görelim.ENESIZM yazdı: Çrş Haz 03, 2020 2:03 pm yok bro yemesinler, ben şahsen ban yesinler istemem. çünkü 1 haftada eski rankıma yaklaşacağımı biliyorum. 1 haftalık ön izin gibi düşün
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
ayrıca dediğim gibi, uzun süredir jailbreak sunucuları afk attırır. sebebi ise rank kasmak değil, oyuncuların yetkisini arttırıp, azaltmaktır. yani geneli böyle olmuştur. ben eskide ne gördüysem onu uyguluyorum fakat ne hadise ise bir tek lafı ben yiyorum.
biz yaparız, siz konuşun durun. bu eklenti önceden de kuruluydu, 40 sabit oyuncum varsa en az 25i sınava hazırlandığı için kaldırmak zorunda kaldım. zaten yönlendirme almadan öncede user akışım çok fazla idi, yönlendirme alınca 2ye katlandı diyebilirim. oyuncular güzel bir sunucuda üst yetkili olmak istiyorsa bu benim problemim değildir.
devrim meselesine gelirsek, eminim ki zaten bir çok devrimi yaptık. laf olsun diye söylemiyorum. bir çok sunucuda görülen şeylerin yarısı bize aittir. gerek eklenti olsun, gerekse fikirlerimiz. sunucumun başarısının sonuna kadar arkasındayım. ister afklı olur isterse afksız.

devrim meselesine gelirsek, eminim ki zaten bir çok devrimi yaptık. laf olsun diye söylemiyorum. bir çok sunucuda görülen şeylerin yarısı bize aittir. gerek eklenti olsun, gerekse fikirlerimiz. sunucumun başarısının sonuna kadar arkasındayım. ister afklı olur isterse afksız.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
ha şunu da dahil etmek isterim, aylardır ban yemiyorduk. bu demek oluyor ki düzenli afk atan bir sunucu değiliz. jailbreak oyuncularını sürekli sunucuda tutamazsın. bilmem uzun süre yönettin mi ama. komutcunun tek hatasına 2 oyuncu çıkabilir. bunu göze alarak bazı şeyleri görmezden geliyoruz. biz pro sunucu değiliz. bizim kemik kadromuz yoktu. biz 5 klan birleşmesi değiliz. biz reklam yapmıyoruz. biz başka bir mod kullanmıyoruz. bizde 4 tane ip yok. bizde 20 tane kurucu yok.
tek klan
tek ip
4 kurucu
bunları da dikkate alırsanız sevinirim.
tek klan
tek ip
4 kurucu
bunları da dikkate alırsanız sevinirim.
Linklerini gizle |