Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

2. geleneksel GT Jailbreak banları hayırlı olsun

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

2. geleneksel gametracker banlarımız hayırlı ve uğurlu olsun inşallah efendim. önümüzde ki banlara bakacağız

arkadaşlar afk atmaktan yediğimizi biliyoruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vatanc
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: KULLANMIYORUM

Mesaj gönderen vatanc »

hayırlı olsun Enescim :) Darısı Ban Yemeyenlere :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

vatanc yazdı: Çrş Haz 03, 2020 1:59 pm hayırlı olsun Enescim :) Darısı Ban Yemeyenlere :)
yok bro yemesinler, ben şahsen ban yesinler istemem. çünkü 1 haftada eski rankıma yaklaşacağımı biliyorum. 1 haftalık ön izin gibi düşün

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

https://moonbotservisi.com, sayesinde şikayet ettim ve ban yediniz. Çok kıskançlığıma denk geldiniz, afk atarak hemen önüme geçtiniz gametrackerde CS:GO Mod olduğum halde burnumu soktum ve banlandınız (!) kusura bakma Enesçim..

NOT : Normalde ironi simgesi koymazdım, ancak ironi nedir anlamayacak insanlar olabiliyor..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

ulyoS yazdı: Çrş Haz 03, 2020 2:41 pm https://moonbotservisi.com, sayesinde şikayet ettim ve ban yediniz. Çok kıskançlığıma denk geldiniz, afk atarak hemen önüme geçtiniz gametrackerde CS:GO Mod olduğum halde burnumu soktum ve banlandınız (!) kusura bakma Enesçim..

NOT : Normalde ironi simgesi koymazdım, ancak ironi nedir anlamayacak insanlar olabiliyor..
maalesef ki sad post oldu bu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Necati Doğan
Clan İsmi: Ke$`h Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Necati Doğan »

ENESIZM yazdı: Çrş Haz 03, 2020 2:03 pm yok bro yemesinler, ben şahsen ban yesinler istemem. çünkü 1 haftada eski rankıma yaklaşacağımı biliyorum. 1 haftalık ön izin gibi düşün
Yine afk atarak mı? Arkadaşımın serveri KaoS Gaming kaç kere ban yedi sayamadım. Sürekli de banları açılmış birdaha banlamışlar. Gametracker yetkililerini de anlamış değilim. Banlıyorsan açma, açıyorsan banlama. Bence bir devrim yapın jailbreak serverleri afk atmadan iyi yerlere gelebiliyor mu görelim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Enes bugün ban yediğin ana şahit oldum telefonda dolaşırken bakayım dedim hala sıralama değişmedi 1 dakika sonra yeniledim ban yemişsiniz. Ama dediğin gibi tekrar oraya gelirsiniz siz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

Necati Doğan yazdı: Çrş Haz 03, 2020 2:51 pm
ENESIZM yazdı: Çrş Haz 03, 2020 2:03 pm yok bro yemesinler, ben şahsen ban yesinler istemem. çünkü 1 haftada eski rankıma yaklaşacağımı biliyorum. 1 haftalık ön izin gibi düşün
Yine afk atarak mı? Arkadaşımın serveri KaoS Gaming kaç kere ban yedi sayamadım. Sürekli de banları açılmış birdaha banlamışlar. Gametracker yetkililerini de anlamış değilim. Banlıyorsan açma, açıyorsan banlama. Bence bir devrim yapın jailbreak serverleri afk atmadan iyi yerlere gelebiliyor mu görelim.
3 kişiden fazla kullanıcının süresi aynı ise ban yiyor...
blabla.PNG
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

ayrıca dediğim gibi, uzun süredir jailbreak sunucuları afk attırır. sebebi ise rank kasmak değil, oyuncuların yetkisini arttırıp, azaltmaktır. yani geneli böyle olmuştur. ben eskide ne gördüysem onu uyguluyorum fakat ne hadise ise bir tek lafı ben yiyorum. :D biz yaparız, siz konuşun durun. bu eklenti önceden de kuruluydu, 40 sabit oyuncum varsa en az 25i sınava hazırlandığı için kaldırmak zorunda kaldım. zaten yönlendirme almadan öncede user akışım çok fazla idi, yönlendirme alınca 2ye katlandı diyebilirim. oyuncular güzel bir sunucuda üst yetkili olmak istiyorsa bu benim problemim değildir.

devrim meselesine gelirsek, eminim ki zaten bir çok devrimi yaptık. laf olsun diye söylemiyorum. bir çok sunucuda görülen şeylerin yarısı bize aittir. gerek eklenti olsun, gerekse fikirlerimiz. sunucumun başarısının sonuna kadar arkasındayım. ister afklı olur isterse afksız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ENESIZM
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

ha şunu da dahil etmek isterim, aylardır ban yemiyorduk. bu demek oluyor ki düzenli afk atan bir sunucu değiliz. jailbreak oyuncularını sürekli sunucuda tutamazsın. bilmem uzun süre yönettin mi ama. komutcunun tek hatasına 2 oyuncu çıkabilir. bunu göze alarak bazı şeyleri görmezden geliyoruz. biz pro sunucu değiliz. bizim kemik kadromuz yoktu. biz 5 klan birleşmesi değiliz. biz reklam yapmıyoruz. biz başka bir mod kullanmıyoruz. bizde 4 tane ip yok. bizde 20 tane kurucu yok.

tek klan
tek ip
4 kurucu

bunları da dikkate alırsanız sevinirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli