Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gametrackerden banlamayacak istek eklenti

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Erhan1232YARDIM

Mesaj gönderen Erhan1232YARDIM »

Her server gametrackerden ban tehlikesiyle karşi karşiya. Bunun çözümü olarak bir serverde gördüğüm eklentiyi istek olarak belirteceğim pek kopya cekmeyi sevmem ama gametracker banlarina çözüm olarak dusunuyorum. Oyunu alta attiginda veya 30saniye afk kaldiginda kendi etrafinda dönüyor. Tekrar oynamaya basladiginda hareket edemiyorsun/dur yazarak devam edebiliyorsun aynisini yapabilirmisiniz arkadaşlar?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Haksız rekabete izin verelim istiyorsunuz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakxd383
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen burakxd383 »

onunla bir alakası yok senin sunucun eğer 1 dakika 2 dakika yada 10 dakika gtye sunucu bilgisi yollamaz sunucu unknown olarak gözükürsede ban yersin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

CivilEngineer
Server Ip/DNS: 213.238.173.204
Clan İsmi: CivilGaming
İletişim:

Mesaj gönderen CivilEngineer »

Erhan1232YARDIM yazdı: Pzt Tem 29, 2019 5:17 pm Her server gametrackerden ban tehlikesiyle karşi karşiya. Bunun çözümü olarak bir serverde gördüğüm eklentiyi istek olarak belirteceğim pek kopya cekmeyi sevmem ama gametracker banlarina çözüm olarak dusunuyorum. Oyunu alta attiginda veya 30saniye afk kaldiginda kendi etrafinda dönüyor. Tekrar oynamaya basladiginda hareket edemiyorsun/dur yazarak devam edebiliyorsun aynisini yapabilirmisiniz arkadaşlar?
Bu eklentiyi kullanan sunucuya da isteyen sunucu sahiplerinide kınıyorum. Hangi mod olursa olsun oyuncu afk biraktirip dakika kastırma saçmalığı yerine
daha fazla oyuncu nasıl kazanırım, daha fazla neler yaparım bunları düşünmelisiniz. Son olarak sadece yazık diyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

omertas14544

Mesaj gönderen omertas14544 »

CivilEngineer yazdı: Pzt Tem 29, 2019 6:24 pm
Erhan1232YARDIM yazdı: Pzt Tem 29, 2019 5:17 pm Her server gametrackerden ban tehlikesiyle karşi karşiya. Bunun çözümü olarak bir serverde gördüğüm eklentiyi istek olarak belirteceğim pek kopya cekmeyi sevmem ama gametracker banlarina çözüm olarak dusunuyorum. Oyunu alta attiginda veya 30saniye afk kaldiginda kendi etrafinda dönüyor. Tekrar oynamaya basladiginda hareket edemiyorsun/dur yazarak devam edebiliyorsun aynisini yapabilirmisiniz arkadaşlar?
Bu eklentiyi kullanan sunucuya da isteyen sunucu sahiplerinide kınıyorum. Hangi mod olursa olsun oyuncu afk biraktirip dakika kastırma saçmalığı yerine
daha fazla oyuncu nasıl kazanırım, daha fazla neler yaparım bunları düşünmelisiniz. Son olarak sadece yazık diyorum.
Kesinlikle katılıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli