Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

gametracker sorunu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
SİVASLI AYAZ
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

gametracker sorunu

Mesaj gönderen SİVASLI AYAZ »

selam aleyküm csduragi ailesi biz cs74.csduragi.com hellforce gaming gametrackerden ilk ban yedigimizde banımız kalkdı ve afk bırakma yok herdaım takib ediyoruz ve suan 2nci banımız oluyor afk bırakmak yasak oldugunu biliyoruz ve sabah aksam gece afk bırakan yok ve online oluyorlar ban yiyoruz server acıyoruz okadar emek veriyoruz rankımız 500lere iniyor ban yiyoruz banlanmak bukadar basitmi onca emekler bosa gidiyor artık neden hep csduragi ipler ban yiyor dier sunucularda sorun olmuyor ban yidikce sogdum oyundan artık okadar emek boşa gitti ve ben tek deil dier sunucularda bu konuda isyandalar bence banlanmak bukadar kolay olmasın biliyorum sizlik bir sorun yok ama bunada bir çözüm getirsin csduragi sonuca csduraginin sunucusundayız kolay gelsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

hpx'
Server Ip/DNS: 213.238.173.162
Clan İsmi: [F]arzet [K]i`

gametracker sorunu

Mesaj gönderen hpx' »

Ve aleyküm selam. Öncelikle csdurağının gametrackera yapabileceği hiçbir şey yok. GT yetkilileri Türk serverlarına pek sıcak bakmıyor o konuda hemfikiriz. Banların kaldırılması ile ilgili açılan konularda da Türk server sahipleriyle pek güzel bir üslupla konuşmadıklarını gördük.(artist artist cevaplar) Fakat 3 tane spec bottan başka hiçkimsenin afk bir şekilde kalmasına izin vermiyorlar. Bazen onlar görüp ban atıyor bazende başka clan sahiplerinin şikayeti üzerine servera bakılıp en ufak hatasında ban atılmakta. Banların bu kadar kolay atılması konusunda haklı olabilirsiniz sonuçta emek verilen bir olaydır. Fakat afk bırakılarak alınan bir ranktan hayır gelmez istersen 1.ol eline ne geçecek? Ne demişler emir demiri keser. GT kuralları nettir. Geçmiş olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
SİVASLI AYAZ
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

gametracker sorunu

anladım peki ban kalkarmı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

gametracker sorunu

Mesaj gönderen sizofrenresul »

:D :D :D Csd ile gt ne alaka kardeş :D 500 'e geliyor diyorsunuz rank ban yiyeli 1 hafta oldu olmadı bu süre zarfında nasıl oluyorda pat 500'e iniyorsunuz tabikide afk atarak o yüzden boşuna buraya gekip yazamyın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

gametracker sorunu

Mesaj gönderen sizofrenresul »

SİVASLI AYAZ yazdı:anladım peki ban kalkarmı
Bu arada bu 2. banınız muhtemelen leader gibi uzun bir süre NR. şeklinde kalacaksınız :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

hpx'
Server Ip/DNS: 213.238.173.162
Clan İsmi: [F]arzet [K]i`

gametracker sorunu

Mesaj gönderen hpx' »

SİVASLI AYAZ yazdı:anladım peki ban kalkarmı
1 defa banınız kalkmış ama tekrar ban yemişsiniz. Banın kalkması zor gibi ama yinede şansınızı deneyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

gametracker sorunu

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

2. Ban sıkıntı bir olaydır. Gt yetkilileri isterse hiç kaldırmayabilir. 3. Bandan sonra zaten gtde durmayı bence unutun. Rank işi yalan iş afk bırakıp yetki kasacaksanız veyada online süresi iyi olan adam arıyorsanız hiç kaldırtmayın o banı. Çünkü o ban kalkarsa ilerde perma ban yiyebilir ipniz.

Csd iplerinde çok üstün performans olmadan 500 rankı zor geçilir. Sizin çabanızın olması gerek. O kadar yönlendirme ve adminlerin online olmasına rağmen serverın doluluğu gene 32 yi pek görmez Gt istatistliklerinde.

Size çevremdeki jailbreaklerin yaptığı 3 yöntemi sunayım;
1- O ban kalsın Nrde kal afk at istediğin gibi yaşa bir daha ranka girme

2- Bir çok klanın yaptığı gibi JailBreak bitmiş ben çekileyim de çekil.

3- Afk kick ekle + servera adminini koy afkları kicklesin

Çözüm sizin yöntem sizin yol sizin GameTracker saçmalamıyor işini yapıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

gametracker sorunu

Mesaj gönderen ENESIZM »

Sizinde hep bir sorununuz mevcut anlamış değilim..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

gametracker sorunu

Mesaj gönderen Ktalko »

Ben 1 ay boyunca serverim de sorun yaşamadım. Herkes ban yerken ben niye banlanmıyordum. Afk yoktu. Siz nasıl 2. Banı yediniz. 500 rank a gelmek bu kadar kolay değil.

Benim sunucuma girmek için ban attığım kişiler vardı. Neden ben ban yemiyorum sen yiyorsun diye sorarlar size. Üstün bi clan olduğunuzu da duymadım. Ban yiyorsunuz ki gt kurallarına aykırı birşey yaptınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
SİVASLI AYAZ
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

gametracker sorunu

ktalko ben üstün klan oldugumuzu söleedigimizi sanmıyorum kardesm ben eleştiri için acmadım konuyu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli