Gamemaster
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1667
Gamemaster
Gamemaster modulünü çalıştırmanın bir yolu yok mu ? O olmadan mod aktif olmuyor,
Ya da [@Bilinmeyen Etiket] istek üzerine kuramaz mısınız serverimize,
Zombie Giant mod şuan Türkiye de hiçbir server de yok,
Csd de çalışması içinde gamemaster modulü yüklü olması gerekiyor.
Ya da [@Bilinmeyen Etiket] istek üzerine kuramaz mısınız serverimize,
Zombie Giant mod şuan Türkiye de hiçbir server de yok,
Csd de çalışması içinde gamemaster modulü yüklü olması gerekiyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
Gamemaster
CSD de çalışması için gamemaster modülüne gerek yok, reapiye çevirin. Çeviremez iseniz Zombie Giant modunun bütün dosyalarını panele atın akabinde bana özelden alt panel verin. Gamemaster modülüne gerek duymadan panele ekleyeceğim, eklenti hazır. Yeni panelle modlar kısmına eklenecek o yüzden bekletiyorum. Hatta Dr. Rex moduda var, @The Professional ile bol bol denedik.
Düzelteyim, Dr. Rex i bol bol genedik. Zombie Giant için herhangi bir deneme yapılmadı. Sadece gamemaster modülünü çevirdim.
Düzelteyim, Dr. Rex i bol bol genedik. Zombie Giant için herhangi bir deneme yapılmadı. Sadece gamemaster modülünü çevirdim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Gamemaster
@Yek'-ta Özelden gönderdim,
bunun dışında yeni farkettim Zombie Giant mod dünyada 1 tane varmış
bunun dışında yeni farkettim Zombie Giant mod dünyada 1 tane varmış
Linklerini gizle |
Gamemaster
Zombie_Giant_LE-reapi.amxx olarak panelde atıldı. Düz sma yı alıp attım. Eğer ki düzeltmeniz gereken bir kısım vs. varsa yapmanız gereken kendi HLDS sunucunuzda modu istediğiniz kıvama getirip Zombie_Giant_LE.sma dosyasını bana göndermek. Ben gene panelden kurarım.
Linklerini gizle |
-
-
Gamemaster
@Yek'-ta Teşekkürler şuan sorunsuz çalışmakta, bir sorun olursa bildiririm.
Linklerini gizle |
-
Gamemaster
Merhaba bende bu modun aktif olmama sorununu anlamamıştım banada yardımcı olurmusunuzYek'-ta yazdı:CSD de çalışması için gamemaster modülüne gerek yok, reapiye çevirin. Çeviremez iseniz Zombie Giant modunun bütün dosyalarını panele atın akabinde bana özelden alt panel verin. Gamemaster modülüne gerek duymadan panele ekleyeceğim, eklenti hazır. Yeni panelle modlar kısmına eklenecek o yüzden bekletiyorum. Hatta Dr. Rex moduda var, @The Professional ile bol bol denedik.
Linklerini gizle |
-
Gamemaster
Arkadaşlar bu modu bende kurdum lakin gamemanster dosyasının sma sını rica edebilir miyim ?
Csduragin da modul klasörüne erişimimiz yok
Csduragin da modul klasörüne erişimimiz yok
Linklerini gizle |
Gamemaster
gamemaster modülünün sma sı yoktur. Özel modül kurulumu gibi bir hizmetimiz yoktur.
Linklerini gizle |