Forumda Hesabim Yasaklandi 2 Ay Önce
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 7
ADI : Nejat
Forumda Kullandigim : Nejovte
Yasaklanma Nedenim : Forum Uzerinden qRiLarq Nickiyle Ismini Forumda Yeni Hesap Acip Nejovte Ismini Bidaha Kullanmicaktim.
Merhabalar Forumda Hesabim Yasaklandi 2 Ay Önce
Ben Hic Birsey Yapmazsan Kendi Serverimde Takilirken Yeni Nick Buldum qRiLarq Diye Beni Baskalariyla Karistirmislar Hadi Karistirdiniz Anlarimda Ip Lokasyonuma Bakmadan Niye Yasakli Kullanici Atilir Bende Anlamiş Degilim
Kötu Kullanim Vs Küfur Sunucuya Hakaret Saldiri Biside Yapmadim
Bu Konuyu Yekta Ile Facebook Uzerinden Konustum O Nick Yasakli Nick Demisti Bana
Forumda Kullandigim : Nejovte Isimli Nickin Yasağini Kaldirmisiniz
Forumda Kullandigim : Nejovte
Yasaklanma Nedenim : Forum Uzerinden qRiLarq Nickiyle Ismini Forumda Yeni Hesap Acip Nejovte Ismini Bidaha Kullanmicaktim.
Merhabalar Forumda Hesabim Yasaklandi 2 Ay Önce
Ben Hic Birsey Yapmazsan Kendi Serverimde Takilirken Yeni Nick Buldum qRiLarq Diye Beni Baskalariyla Karistirmislar Hadi Karistirdiniz Anlarimda Ip Lokasyonuma Bakmadan Niye Yasakli Kullanici Atilir Bende Anlamiş Degilim
Kötu Kullanim Vs Küfur Sunucuya Hakaret Saldiri Biside Yapmadim
Bu Konuyu Yekta Ile Facebook Uzerinden Konustum O Nick Yasakli Nick Demisti Bana
Forumda Kullandigim : Nejovte Isimli Nickin Yasağini Kaldirmisiniz
Link: | |
Linklerini gizle |
ekran görüntüsü atar mısın?NejovteHawk yazdı: Pzt Haz 17, 2019 2:46 pm Bu Konuyu Yekta Ile Facebook Uzerinden Konustum O Nick Yasakli Nick Demisti Bana
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Facebook Hesabimi Kalici Olarak Kapattim 30 Gün Vardi 15 Dk Musade Ederseniz Iptal Edip Acayim ?Yek'-ta yazdı: Pzt Haz 17, 2019 2:49 pmekran görüntüsü atar mısın?NejovteHawk yazdı: Pzt Haz 17, 2019 2:46 pm Bu Konuyu Yekta Ile Facebook Uzerinden Konustum O Nick Yasakli Nick Demisti Bana
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yekta Facebook CsTurkey Degilmiydi Facebook Sayfan
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
? Hiçbir şeyi ellemedim. Ve hala senden ekran görüntüsü bekliyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Hatta Telefonla Ilgileniyordun Pc Ara Vermistin 16000 Dolarli Bir Mizah Fotosu Paylasmistin Postun Altina Herseyi Acik Vermistin
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yada Sen Engellemissin Ben Sana Facebook Profiles link atim engeli kaldir o yuzden mesajlari gormeyebilirim ama cidden postun altina dedin qrilarq nicki yasakli sen kullandin diye yasaklandin fakat arastirdim qrilarq nickiyle kimse yoktu hatta steam hesap bile acmistim
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Allah inandirsin post ustunde bunlarla idare ediniz demistiniz
Linklerini gizle |