Foruma çaylaklık gelsin
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Foruma çaylaklık gelsin
Hafif suçları olan üyelerin yorum yazma yetkisi belli bir süre elinden alınsın. Forumdan direk mahrum olmasın ama bu olsun. Valla ben yoruldum ergenler ile uğraşmaktan.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Foruma çaylaklık gelsin
SAÇMA konuşuyorsun "ERGENLERLE" İstersen Konuşmayabilirsin..
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Foruma çaylaklık gelsin
Foruma kayıt olurken bi bölüm yapılsın istersen "ERGENLER GIREMEZ" diye seninde kafan rahat olur babanın forumu gibi rahat rahat istedigin herkese yallah çeker kovarsın. Bi şikayetin veya rahatsiz olduğun bi durum var ise bildir butonu var göremiyorsan fotoğraf olarakta atabilirim. Görüyorsan o butona basıp şikayetini yazarsan yetkili arkadaşlar daha hoşgörülü bir şekilde ilgilenir. Iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Foruma çaylaklık gelsin
Forumda 2 senedir, csd de 4 senelik müşteriyim hakkımda kötü söz söyleyen yok 2 kişi boş yorum yapınca yüzüne vurduk diye ağlamaya başlamış...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Foruma çaylaklık gelsin
Ne bu konuşma tarzı ya ". ," Havalı çocuk seni Kendini üstünmü görüyorsun.? AĞLAMAK,felan Ergen Olan sen olabilirmisin? Neyse uğraşmıyorum. Son olarak kötü söz söyleyen yok konusu tartışabilinir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Foruma çaylaklık gelsin
Hakkında hala kötü şey söyleyen yok. Forumda kimsenin söylemeyede hakkı yok. Sen o konuda haklısın evet o konuyu sohbet ortamina çevirmişlerdi ama sende hareketlerine ve sözlerinede dikkat etmelisin orda "Arkadaşlar konu ile ilgisiz yorum atmayalim" desen herkes hoşgörü ile karşılar ve konu büyümezdi senin şuan bu konuyu açmanda tamamen saçmalık forumda biraz daha pozitif olursan böyle tartışmalar olmaz tekrardan iyi geceler ve iyi forumlar diliyorum.EmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 10:44 pm Forumda 2 senedir, csd de 4 senelik müşteriyim hakkımda kötü söz söyleyen yok 2 kişi boş yorum yapınca yüzüne vurduk diye ağlamaya başlamış...
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Foruma çaylaklık gelsin
Forumda pozitif olan benim. Boş yorum yapıyorsunuz diyince saldıran sizlersiniz.
Linklerini gizle |
-
Foruma çaylaklık gelsin
Çaylak - Amatör - Tecrübeli gibi sistemler burayı batırır, zaten sevdiğim yanı da bu tür mesaj kasarak level alma çabası yok burada.
Linklerini gizle |