forum yetkilileri lütfen acilll yardım edermisiniz panel giriş yapamıyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 20
cs69.csduragi.com ip adresine ait panele giriş yapamıyorum mail adresim çalındı bu konuyla ilgli forum yetkilileri lütfen yardım edin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 156
Mailinizi geri almayı deneyin . Bununla ilgili hangi firmayı kullanıyorsanız oranın yardım birimine danışın ilgilenicektirler.
Linklerini gizle |
-
kardeşim denedim yazdım onlara da cevap veren geri dönüş yapan olmadıHEPAR yazdı:Mailinizi geri almayı deneyin . Bununla ilgili hangi firmayı kullanıyorsanız oranın yardım birimine danışın ilgilenicektirler.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Hotmail yetkilileri 48 saat içinde eğer verdiginiz bilgiler dogru ise geri donuş yapmakta aksi takdirde beklemelisiniz hafta sonu csdurağı yetkililerinin mesaisi yok maalesef.AKYILDIZFATIH yazdı:kardeşim denedim yazdım onlara da cevap veren geri dönüş yapan olmadıHEPAR yazdı:Mailinizi geri almayı deneyin . Bununla ilgili hangi firmayı kullanıyorsanız oranın yardım birimine danışın ilgilenicektirler.
Linklerini gizle |
-
kardeşim sorulara ceavp veriyorum hesabınız dogrulanamadı diyor başka nerden dönüş yapacaklar kurtarmanın püf noktalarını tam bilmiyorum ts108 gelip detaylı bilgi verir misinShooTeR yazdı:Hotmail yetkilileri 48 saat içinde eğer verdiginiz bilgiler dogru ise geri donuş yapmakta aksi takdirde beklemelisiniz hafta sonu csdurağı yetkililerinin mesaisi yok maalesef.AKYILDIZFATIH yazdı:kardeşim denedim yazdım onlara da cevap veren geri dönüş yapan olmadıHEPAR yazdı:Mailinizi geri almayı deneyin . Bununla ilgili hangi firmayı kullanıyorsanız oranın yardım birimine danışın ilgilenicektirler.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Şifrenizi paylaştığınız kişilere dikkat etmeniz gerekiyor.
Şifremi unuttum yöntemi ile geri alamıyor musunuz? Mail seçeneklerinde farklı bir e-posta seçeneği ile geri alma diye bir seçenek oluyor denediniz mi?
Şifremi unuttum yöntemi ile geri alamıyor musunuz? Mail seçeneklerinde farklı bir e-posta seçeneği ile geri alma diye bir seçenek oluyor denediniz mi?
Linklerini gizle |
-
denedim hiç bir şekilde alamadımhpx' yazdı:Şifrenizi paylaştığınız kişilere dikkat etmeniz gerekiyor.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Hotmail mi kullanıyorsunuz gmail mi?
Linklerini gizle |
Omer@csduragi.com adresine email atarak durumu bildiriniz