FDL Sorunu Lütfen Çözün Artık!!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 21
sv ıp : cs57.csduragı.com ıp miz modelleri 40 saniyede bir css_cache mapini 6 dakikada indiriyor normal iceworldu 40 saniyede indiriyor çözülmesini istiyoruz açtığımız konuları siliyorsunuz. hizmet alamıyoruz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Aynı konulardan birden fazla açınca bu duruma düşülüyor, işinize yaramadı mı ?
viewtopic.php?p=319378#p319378
viewtopic.php?p=319378#p319378
Linklerini gizle |
-
-
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
fast ftp at diyoruz dosya sistemde mevcut desede hala yavaş indirme devam ediyor ve ilgilenilmiyor halen
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Amxmodx ayarlarında ki fast Ftp ayarlarını silmenizi belirttim, bu sabah kontrol ettiğimde hala ayarlarınız farklıydı
Diğer arkadaşın sunucusunu kontrol ettiğimde sorunsuz indirdi 3 modelde bekleme yaptı kontrol ettiğimde dosyaların fast ftpde olmadığını gördüm
İnat mı yapıyorsunuz amaçlarınız nedir bilmiyorum ancak denilenleri yapmayıp sürekli bu konuları açmanız Size bir çözüm olmayacak
Diğer arkadaşın sunucusunu kontrol ettiğimde sorunsuz indirdi 3 modelde bekleme yaptı kontrol ettiğimde dosyaların fast ftpde olmadığını gördüm
İnat mı yapıyorsunuz amaçlarınız nedir bilmiyorum ancak denilenleri yapmayıp sürekli bu konuları açmanız Size bir çözüm olmayacak
Linklerini gizle |
-
merhaba şimdi bakarsanız bi saattir silinik bekliyoruz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 40
- Clan İsmi: World War'Z
Ömer bey inat eden biz değil sizsiniz. Yapılabilecek bütün geri bildirimleri yaptık. Fakat kendinizi baz alarak sorun olmadığını dile getiriyorsunuz. Sizde hızlı iniyor diye herkeste öyle mi olmak zorunda. birkaç hafta önce bazı internet sağlayıcılarına özel ping çıktığı konularını görmediğimizi mi sanıyorsunuz? Bir sorun var bunu anlayamıyor musunuz? Sorun fastdl de olmayan dosyalar değil. Fastdlde yüklü olan dosyalar bile yavaş iniyor kaç kere ve kaç kişi bunu dile getirmesi gerek inanmanız için?Ömer TELLİ yazdı: Prş May 27, 2021 1:16 pm Amxmodx ayarlarında ki fast Ftp ayarlarını silmenizi belirttim, bu sabah kontrol ettiğimde hala ayarlarınız farklıydı
210 bin youtube abonesi olan dark pro sunucusu bile gün içinde oyuncu sayısı 20lere düşebiliyor. Biz de aynı şekilde normalde aldığımız doluluğun yarısını alıyoruz. bütün bunlar niye 1 haftada oldu? Ömer bey biz bu sunuculardan bir getiri sağlamıyoruz. Biz sadece eğlence amaçlı yapıyoruz bu işi fakat bu sizin mesleğiniz. Oyuncuları ve oyuncu sayısını bizden daha çok önemsiyor olmanız gerekir fakat yaptığınız tek şey önemsememek.
Linklerini gizle |
-
ömer bey dediginiz gibi yaptık. fakat hayla aynı sorun çözülmedi ne yapmamız gerek.
Linklerini gizle |
-
valla arkadaşı bilmiyorum da ben bütün konuları takip ettim bu sorunla ilgili her şeyi yaptım fakat hala ayını. user gelmiyor servereÖmer TELLİ yazdı: Prş May 27, 2021 1:16 pm Amxmodx ayarlarında ki fast Ftp ayarlarını silmenizi belirttim, bu sabah kontrol ettiğimde hala ayarlarınız farklıydı
Linklerini gizle |