Favoriler Silinmiyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
Favoriler Silinmiyor
Merhabalar, oyuna girip favorilere server ekliyorum. Oyunu kapatıp tekrar açtığım zaman eklediğim tüm serverlar gidiyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
-
-
Favoriler Silinmiyor
Oyunu silip tekrar yüklemek, regedit valve kayıtlarını silme işlemleri dahil hepsini denedim olmuyor. Önceden 6-7 server eklemiştim onları sildiğimde yeniden açınca da gidiyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Favoriler Silinmiyor
Csduragi clientimi kullaniyosunuz ?crawl11 yazdı: Pzt Ağu 27, 2018 5:44 pm Oyunu silip tekrar yüklemek, regedit valve kayıtlarını silme işlemleri dahil hepsini denedim olmuyor. Önceden 6-7 server eklemiştim onları sildiğimde yeniden açınca da gidiyor.
Linklerini gizle |
-
-
Favoriler Silinmiyor
Sorunu çözdüm!
Csduragi'dan indirmiştim ama masaüstüne hl.exe'nin kısayolunu oluşturdum reklamlardan bıktığım için. Sonra csoyna.exe den açınca sorun düzeldi bilginize.
Csduragi'dan indirmiştim ama masaüstüne hl.exe'nin kısayolunu oluşturdum reklamlardan bıktığım için. Sonra csoyna.exe den açınca sorun düzeldi bilginize.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Favoriler Silinmiyor
İyi forumlar dilerim @Taha Demirbaşcrawl11 yazdı: Pzt Ağu 27, 2018 7:11 pm Sorunu çözdüm!
Linklerini gizle |