FASTDL - Sunucuda hızlındirme yok
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Son 2 gündür sunucuda hiç bi şekilde hızlı indirme yok , aynı modelleri farklı farklı isimler 2 harfle kısa şekilde uzun şekilde yada farklı klasörlerde vs bütün yolları denedik ancak hiçbir şekilde modeller fast downloada düşm,üyor swye girmesi 10 20 dk yı buluyor
Sunucunun fastdl kontrol edebilirmisiniz ?
Cs53.com
Sunucunun fastdl kontrol edebilirmisiniz ?
Cs53.com
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.12
- Clan İsmi: Nostalji Gamers
- İletişim:
Serverlere girince modelleri geç indiriyor problem var herhalde tek senin serverinde yok bu sorun
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
cs53'e girdiğimde cok hızlı bir şekilde indirdi dosyaları, hangi modelde sıkıntı var ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Eski modelleri actik ve cogu silah modellerini geri kaldirdik yeni yuklenenler olmuyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yani cok onceden yukledigimiz oyuncu modelleri fln akrif yeni yuklenenleri geri sildik
Linklerini gizle |
-
cs10csduragi.comda da aynı sorunu gözlemledik. Oyuna girme süresi bugün itibari ile uzamış durumda. Kontrol edilme şansı var mı?Ömer TELLİ yazdı: Cmt Nis 10, 2021 6:55 pm cs53'e girdiğimde cok hızlı bir şekilde indirdi dosyaları, hangi modelde sıkıntı var ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.68
- Clan İsmi: Dark Prof
- İletişim:
Aynı sorun CS68com'da da mevcut. Türk veya yabancı farketmeksizin arada kendi kendine kapanıyor dolayısıyla millet saatlerce specte bekliyor. Resimdeki ss bana raporlandıktan sonra hemen o haritanın dosyalarını kontrol ettim fakat tüm dosyalar FDL'de gösteriyordu. Gün içinde FDL gidip gidip geliyor.
Buna ek olarak yaklaşık bir ay önce paneldeki tüm dosyaları tek tek FDL'ye atmıştık verdiğiniz talimat doğrultusunda.
Güncelleme:
Saat 20.45 gibi gene bir rapor geldi. CS154com'da bir harita 10dakikada iniyor diye. Haritayı kontrol ettim gene FDL'de gösteriyordu. Gir çık yapmayı denedi ve internet hızı da normal.
Buna ek olarak yaklaşık bir ay önce paneldeki tüm dosyaları tek tek FDL'ye atmıştık verdiğiniz talimat doğrultusunda.
Güncelleme:
Saat 20.45 gibi gene bir rapor geldi. CS154com'da bir harita 10dakikada iniyor diye. Haritayı kontrol ettim gene FDL'de gösteriyordu. Gir çık yapmayı denedi ve internet hızı da normal.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son multip0wer tarafından Cmt Nis 10, 2021 8:44 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
Doğrulayabilirim. Sunucunuzda ara sıra oynarım. 1 model için 1dk43sn beklemişliğim var daha öncemultip0wer yazdı: Cmt Nis 10, 2021 8:29 pm Aynı sorun CS68com'da da mevcut. Türk veya yabancı farketmeksizin arada kendi kendine kapanıyor dolayısıyla millet saatlerce specte bekliyor. Resimdeki ss bana raporlandıktan sonra hemen o haritanın dosyalarını kontrol ettim fakat tüm dosyalar FDL'de gösteriyordu. Gün içinde FDL gidip gidip geliyor.
Linklerini gizle |
-
Aynen Dun Gece dark professional Sunucusuna Giriş Yaparken bir modelin yüklenmesi 3 Dakikada Yükleme Yapiyor
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Ayrı konu açtım ama burada madem herkes cs13comda'da haritaların inmesi 1 dakikanın üzerinde.
Linklerini gizle |