Merhabalar, farklı bir forumda aktif olmam veya yetkili olmam bu forumdan yasaklanacağım anlamına mı gelmekte? Bu forumdan oraya adam çekmiyorum, o forumda da belli bir emeğim olduğu için halen durmaktayım acaba bir admin arkadaşımız cevaplayabilir mi?
@Yek'-ta @Taha Demirbaş
Farklı bir forum hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Farklı bir forum hk.
Diğer forumda üst düzey yetkili iseniz yaptırım uygulanır diye biliyorum. Yetkinizin türüne bağlı.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Farklı bir forum hk.
Sizler gibi gönüllü desteğim, sadece forumdaki asayişten sorumluyum. Eklenti paylaşmayı ve onaylamayı uzun zamandır yapmamaktayım sadece küfürlü ve boş konuları siliyorum o kadar.
Linklerini gizle |
Farklı bir forum hk.
@Taha Demirbaş yaptırım? Ben direkt şutluyorum.
Isimlerini ön plana taşımak için 40 takla atıp bize saygısızlık üstüne saygısızlık yapan bir platform orası. Başka bir platformda isterse platformun sahibi olsun zerre karışmam.
@DemirDesigin affetmiyoruz.
Isimlerini ön plana taşımak için 40 takla atıp bize saygısızlık üstüne saygısızlık yapan bir platform orası. Başka bir platformda isterse platformun sahibi olsun zerre karışmam.
@DemirDesigin affetmiyoruz.
Linklerini gizle |