Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

emek hırsızlığı ve yasak devralma

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
metangaming
Server Ip/DNS: 213.238.173.13
Clan İsmi: MetanGaming

Mesaj gönderen metangaming »

Merhabalar;

Uzun yıllar beraber yol kattettigim abi dediğim şahıs,kendıne göre yediremediği(çekememezlik) bir durumdan dolayı serveri sayfamızda kötülemeye başladı.Serveri bıraktığını söyleyen bu şahıs ekibimdeki insanları kışkırtarak,yalan yanlıs şeyleri varmış gibi gösterdi ve kendi yanına çekmeye başladı.(Yeni serverda yöneticilik vereceğinide söylüyor.) Ben bu şahısı izleme altına aldım ve cs3.csduragi.comu devralma muhabbetine tanık oldum. Bunların ss lerini tek tek konunun altına atacağım.

cs3 .csduragini almadan önce "serverlistesi" bölümünde bu ip'nin ismi (www.weboyun.com) bu şekildeydi.Devir işlemi gerçekleştikten sonra ( M.E.T.I.N GAMING Aile Ortamı Pro since 2007 ) olarak değişti.2500 tlye alınan bu server'da ~ MTN // tagını alıp emek hırsızlığına,kışkırtmalara,iftiralara devam ediyorlar.

Ben bu ismi(M.e.T.a.N GaminG-Oyun içi ~ MTN // ),bu ortamı uzun emekler sonrası buralara kadar getirdim,içinde bu şahıs dahil olmak üzere. İnsanların üzerinden aşağılayıcı bir tavır sergileyen (ego kasan) bu şahısı defalarca uyardım.Mantığını,zihniyetini anlayamadığım bu şahıs en son beni kötüleyerek ekibimdeki insanları yanına çekmeye başladı.
İsiminide METIN GAMİNG yaptı."METIN" ismi kendı soy adı(Ömer Metin),M.e.T.a.N ile özleştiği için oyun içerisindede bızım tagımızın aynısını kullanıyorlar. ( ~ MTN // )Bu durum bizi oldukça rahatsız ediyor.Siz değerli csduragi ekibinden lütfen ama lütfen bir çözüm bulmanızı istiyoruz.Bu yasak olan deviralma işleminde,emek hırsızlığında gerekenin yapılmasını istiyoruz.

Devralma muhabbetiyle alakalı ts konuşmalarının ses kayıtlarıda mevcut dilerseniz onlarıda paylaşabilirim.

Şahıs = ÖMER GÜLHAN METİN
Oynadığı server = cs3.csduragi.com
Oyun nicki = HunTeR____*
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

kadramet

Mesaj gönderen kadramet »

Emek hırsızlığına,ismimizi kötüleyen,tagımızı kullanan bu şahıslara lütfen gereken yapılsın.
(M.e.T.a.N GaminG)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Furkan Cançatal
Server Ip/DNS: 213.238.173.**
Clan İsmi: Re[A]LTerK -

Mesaj gönderen Furkan Cançatal »

@ömer Telli ilgilenecektir bu durumla :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

neler görüyoruz ya sübanallah :D gereği yapılır anlıyorum senide hocam aynı durum benimde başıma geldi ama sadece 30 kişik ekibimi kaybettim takma düzelir zamanlar iyi geceler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

turk
Server Ip/DNS: pro.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen turk »

Konuyla ilgileneceğiz.

[@Bilinmeyen Etiket]
En son turk tarafından Pzt Haz 19, 2017 1:05 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Aranızda sorun yaşanmasaydı bu devir olayına göz yumup sizde o serverda oynamaya devam edicek miydiniz ? O zaman bu emek hırsızlığı ve yasaklı devir almayı gündeme getirecek miydiniz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Ben o ipyi özellikle takip ettim. Önce gdr oldu sonra weboyun akabinde metin. Yani burada 2 devir mi gerçekleşti? gdr csdurağına geçmek için yıllık ip yi aldı, akabinde vazgeçti gitti ip yi weboyuna kiralattı, baktı weboyun olmuyor ip yi komple sattı. Merak ediyorum, gdr 2400 lira yıllık ödeme ile ip yi aldı. Akabinde weboyun a verdi ne karşılığında verdi? Sonra ne oldu da weboyun gidip yerine metin geldi ve ip için ne kadar para toplanıp ne kadar hesaba yatırıldı?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
metangaming
Server Ip/DNS: 213.238.173.13
Clan İsmi: MetanGaming

Mesaj gönderen metangaming »

Aramizda sorun yasanmasa biz ayni kadro M.e.T.a.N Gaming olarak cs13 ipsinde devam ederdik.Boyle biseye kesinlikle goz yummazdim,burdaki kurallarin ne kadar güzel islediginin farkinda oldugum icin boyle bir olayda hem kendimi hemde ekibimi asla riske atmazdim.Cs13 ipsi bana ait biz zaten bir kadroyuz bu sahista kadrodandi,fakat bu adamin artniyetli dusunceleri,yapisi,karakteri bize ters dusunce(gercek yuzunu gorunce)yollarimizi ayirdik.Bu sahis kendini akilli sanip bizim iyiniyetimizi kullanarak server ismini Metin yapmamizi soyledi fakat biz bunu kabul etmedik,aradan gecen zaman sonrasinda surekli ekibimdeki arkadaslara karsi rencide edici hareketler(ben büyüğüm kural bana islemez,kufurde ederim kimse karisamaz)oyun ici kural ihlali,tsde surekli kufurlu konusma gibi ahlaksizca tavirlar sergiledi,hatta ve hatta kendi facebook sayfamizda beni kotulemek icin awp ve pompali silahlarina aim kodlari yazdigimi iddaa etti. :) Ben bu yaziyi gorunce cilgina dondum ve gerekeni yaptim. Bu adam git gide terbiyesizlesip ekibimdeki arkadaslari cekmek icin serveri''-serveri ben aldim,onlarla tanistim,paneli bilmedigim icin bunlar epostayi uzerlerine almislar ve en son ki olayda paneli elimden aldilar" gibi yalanlar soyleyerek ekibimden birkac oyuncuyu kendi yanina cekti.
Parasiyla sekil yapan bu sahisa herseyin para olmadigini,yalanin kotu bisey oldugunu,guzel ortamlarin kolay kazanilmadigini ogretmek icin bu kadar savasiyorum. Sizden rica ediyorum bu ego duskunu insana lutfen gerekeni yapin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Gereken yapılmıstır

Link: