İyi günler " silinmis-konular/zombie-escape-sorun-var-t19336.html " bu başlık altında "ahmetsencanx2" adlı şahıs şöyle bir video atarak altına "üzerinde 1 ay çalıştığım escape modu" yazmış ve 2.5 yıldır csdurağında hizmet veren world war'z sunucusunun modunu kendi adına paylaşmıştır... Mod bize ait olduğu için sattığımız kişinin kullanmasında hatta satığımız kişinin başkalarına vermesinde bizim açımızdan hiçbir sakınca yoktur fakat bu arkadaş kendi adına paylaşımda bulunduğu için hakkımı aramak istiyorum
Video:
[/quote]
Düzeltme:
Anladığım kadarıyla bu duruma müdahale etmeyeceksiniz pekala... Bu şahıs benim eklenti listemi paylaştı herkese açık şekilde bu durumda bir müdahale bulunulmayacak mı? Neden konular kilitleniyor bilgi verilmeden? ortada bir tartışma varsa tartışmanın bir sebebi de var sonuç olarak bilgilendirici bir mesaj göremedim... Bu durumu emeğe saygısızlık olarak kabul ediyor musunuz yoksa etmiyor musunuz gerekçeleri nelerdir?
Emeğe Saygısızlık hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
-
Hırsız varrrrrrrrr diyerek giriş yapaLım. Sanırım uğrasmak istemiyorlar , yoksa herşey net zaten.
Link: | |
Linklerini gizle |
Gece evime geçtiğim zaman bizzat kendim ilgileneceğim. Daha fazla tartışma çıkmasın, gene silinenlere taşıyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |