Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Elysium [Görkem] , NuriReisHD [Nuri]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
RuthLeSsS

Mesaj gönderen RuthLeSsS »

Öncelikle Selamun Aleyküm Beyler Hepimizin Bildiği Üzere Csdurağında Kiraladıgınız Swyi Satmak Suç Ve Yasak Ama Bazı Kardeşlerimiz Konu Başlıgında Belirttim İsimlerni CS29.csduragi.com ve Cs82.Csduragi.com Sahipleri Bu Arkadaşları Orya Buraya Saldırı Atıp Sunucunuzdan Aldığı Serverleri Para Karşılıgnda Satıyor Videodada Görüceksiniz Saldırmaya Devam Edicem Felan Diyor Bu Konu Başlıgındaki Arkadaşların Zaten Oldu Bitti Olayların İçinde Varlar Bilen Bilir Ben Videoyu Atıyorum Aşşadan Gereğini Neyse Yapılacağından Eminim Videodaki Elysium [GÖRKEM] Forumdaki ismi ElysiumBey ve Reis[CEO] Yani NuriReisHDYoutuber ' dir . Ts3 Giriş İplerine ve Panel Girişlerine Bakabilirsiniz .

[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe

https://www.youtube.com/watch?v=MiBg-T5 ... e=youtu.be

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Mesaj gönderen jottABey »

Bence boş bir konu. (Burda hiç bir kimseyi korumuyorum) sadece şunu sölemek isterim görkemi tanıyorum böyle birşey yaparmı bilemem. Ama bu dayı eskiden etilerin sahibi olan dayıysa çok önceden bana ts5mi 6mi ne satacaktı bize paneliyle beraber değilse saten sesi çıkmamış ne demek istediğini anlayamadım eğer verseydin olabilirdi dayının. Eğer böyle birşey varsa serveri önip uyarı mahriyetinde sıfırlama gibi birşey olabilir. İyi geceler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Mesaj gönderen dozean »

@jottABey hiçbir türlü csdurağı izinsiz server satılması kiralanması devredilmesi söz konusu bile olamaz kapanması gerekir bence.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli