Eklentideki Hata
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 5
Eklentideki Hata
Eklentimde yuklerken Hata Alıyorum @ShooTeR
Yönetim (KICK) Yetkisinde Olsun
Sunucu Sahibi (RCON) da
[B.]EA[R] ~ (User) (.) olmayacak
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/TagVeYesilYazı.sma(1) : error 010: invalid function or declaration
1 Error.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/TagVeYesilYazı.amx (compile failed).
Sunucu Sahibi (RCON) da
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/TagVeYesilYazı.sma(1) : error 010: invalid function or declaration
1 Error.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/TagVeYesilYazı.amx (compile failed).
En son denemedeneme tarafından Çrş May 16, 2018 9:35 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Eklentideki Hata
Herhangi bir eklenti kaynak kodu veya dosya paylaşımı göremiyorum. Ayrıca konunuzu kişiye özel oluşturmuşsunuz gibi.denemedeneme yazdı: Çrş May 16, 2018 9:23 am Eklentimde yuklerken Hata Alıyorum @ShooTeR
Sunucu Sahibi (RCON) da
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Eklentideki Hata
eklemeyi unutmuşum kbsorumakinesi yazdı: Çrş May 16, 2018 9:30 amHerhangi bir eklenti kaynak kodu veya dosya paylaşımı göremiyorum. Ayrıca konunuzu kişiye özel oluşturmuşsunuz gibi.denemedeneme yazdı: Çrş May 16, 2018 9:23 am Eklentimde yuklerken Hata Alıyorum @ShooTeR
Sunucu Sahibi (RCON) da
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Eklentideki Hata
Aldığınız derleme hatasınıda paylaşır iseniz yardımcı olacak arkadaşlar daha fazla olur.denemedeneme yazdı: Çrş May 16, 2018 9:32 ameklemeyi unutmuşum kbsorumakinesi yazdı: Çrş May 16, 2018 9:30 amHerhangi bir eklenti kaynak kodu veya dosya paylaşımı göremiyorum. Ayrıca konunuzu kişiye özel oluşturmuşsunuz gibi.denemedeneme yazdı: Çrş May 16, 2018 9:23 am Eklentimde yuklerken Hata Alıyorum @ShooTeR
Sunucu Sahibi (RCON) da
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Eklentideki Hata
yukarıda mevcuttur kontrol ediniz !!sorumakinesi yazdı: Çrş May 16, 2018 9:35 amAldığınız derleme hatasınıda paylaşır iseniz yardımcı olacak arkadaşlar daha fazla olur.denemedeneme yazdı: Çrş May 16, 2018 9:32 ameklemeyi unutmuşum kbsorumakinesi yazdı: Çrş May 16, 2018 9:30 am
Herhangi bir eklenti kaynak kodu veya dosya paylaşımı göremiyorum. Ayrıca konunuzu kişiye özel oluşturmuşsunuz gibi.
Linklerini gizle |
-
Eklentideki Hata
Sanırım konuyu güncelleyerek hata detayını yeni eklediniz. Gönüllü arkadaşlar yardımcı olacaktırlar size.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Eklentideki Hata
Emir vererek konuşmayın, yeni eklediğiniz düzenlendi yazısından belli oluyor. Bear klanı forumdan 1 günlük ban yemişti akşam girebilirsiniz diye biliyorum Yasin bey.denemedeneme yazdı: Çrş May 16, 2018 9:53 amyukarıda mevcuttur kontrol ediniz !!sorumakinesi yazdı: Çrş May 16, 2018 9:35 amAldığınız derleme hatasınıda paylaşır iseniz yardımcı olacak arkadaşlar daha fazla olur.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Eklentideki Hata
evet farkındayız beyefendı fakat o konuyu yanlıs acmıs bulunmaktayım ondan dolayı beleşten ban yedım acıklama fırsatım olmadı yekta beyde hemen banlayınca bende yenı hesap acmak zorunda kaldım @Yek'-taPoseidon* yazdı: Çrş May 16, 2018 9:59 amEmir vererek konuşmayın, yeni eklediğiniz düzenlendi yazısından belli oluyor. Bear klanı forumdan 1 günlük ban yemişti akşam girebilirsiniz diye biliyorum Yasin bey.denemedeneme yazdı: Çrş May 16, 2018 9:53 amyukarıda mevcuttur kontrol ediniz !!sorumakinesi yazdı: Çrş May 16, 2018 9:35 am
Aldığınız derleme hatasınıda paylaşır iseniz yardımcı olacak arkadaşlar daha fazla olur.
Linklerini gizle |