Eklenti problemi çeken arkadaşlara duyurulur..
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
ViTaLiTy.
Konu Sahibi
Her türlü (zor veya kolay) eklenti isteğinize çözüm bulabilirim. Değişik veya başka bir yerlerde bulunmayan özel eklentilerinizi yaptırmak için mesajla istek gönderebilirsiniz.
Not: Biohazard serverımız olduğundan dolayı serverımızdaki eklentilerin sma dosyalarını KESİNLİKLE paylaşmıyorum (benzer olsa dahi). Ancak amxx olarak verebilirim ya da panelinize yükleyebilirim. Özel silah isterseniz sma verebilirim fakat serverımızdan farklı olursa. İlla bio mod silahı olması şart değil. ZP ya da başka bir modun silahlarını söyleyebilirsiniz. Bio için uyarlayabilirim..
Not: Biohazard serverımız olduğundan dolayı serverımızdaki eklentilerin sma dosyalarını KESİNLİKLE paylaşmıyorum (benzer olsa dahi). Ancak amxx olarak verebilirim ya da panelinize yükleyebilirim. Özel silah isterseniz sma verebilirim fakat serverımızdan farklı olursa. İlla bio mod silahı olması şart değil. ZP ya da başka bir modun silahlarını söyleyebilirsiniz. Bio için uyarlayabilirim..
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
insert.46
- Clan İsmi: PSYCHO # ARENA
-
yamac219
Bu Golden m5 Golden xmp(Pompalı) Golden m4a1 Sılahları Genellikle zp olarak Bulabılıyorum Bio Ya Uygun Olanı Warmı ?
| Linklerini gizle |
-
ViTaLiTy.
Konu Sahibi
yukarıda yazdım. normalde yok ben çeviriyorum zp hallerini at banayamac219 yazdı:Bu Golden m5 Golden xmp(Pompalı) Golden m4a1 Sılahları Genellikle zp olarak Bulabılıyorum Bio Ya Uygun Olanı Warmı ?
| Linklerini gizle |
-
WoodyGaming
Csduraği Class Ve Bbmenu Istiyorum Ucret Sıkıntısı Olmaz
WoodyGaming Serverine Özel BBmenu SilahMenu Ve ZombiSınıfı Yaparmısın
Iletisim : 0534 548 7170
| Linklerini gizle |
-
ViTaLiTy.
Konu Sahibi
özelden mesaj atarsan daha iyi yardımcı olabilirimWoodyGaming yazdı:Csduraği Class Ve Bbmenu Istiyorum Ucret Sıkıntısı Olmaz
| Linklerini gizle |
-
WoodyGaming
Özel Mesaj Atma Yetkim Yok
Whatsapp Veya Mesaj Yoluyla Görüşelim
0534 548 7170
Whatsapp Veya Mesaj Yoluyla Görüşelim
0534 548 7170
| Linklerini gizle |
-
yamac219
Golden Zp xmp sadece bio m4a1 yukledım calısmadı zp oldugunu dusunuyom bırde golden pompalıda cost yok yani para ile alma yok onuda eklıye bılıyorsan eklermısın sana zahmet ?
BU LİNKTEN İNDİREBİLİRSİN. http://www.dosya.tc/server6/ihphr1/zp_e ... k.rar.html tskler sımdıden

BU LİNKTEN İNDİREBİLİRSİN. http://www.dosya.tc/server6/ihphr1/zp_e ... k.rar.html tskler sımdıden
| Linklerini gizle |
-
ardaarda
bana yardım edermisin ücreti neyse verebilirim teşekkürler
| Linklerini gizle |