Bu eklentiyi steam ıd e özel nasıl yapabiliriz yardımcı olabilirmisiniz?
@Yek'-ta
Edit!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 255
Edit!
işi iyice hileye döktün, üzgünüm yardımcı olmayacağım ve forumdaki diğer arkadaşlarında yardımcı olmalarını istemiyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Edit!
Neden ki bunu yapan varsa onuda yapan olur yani neden hile olsunki?Yek'-ta yazdı: Cum Şub 09, 2018 12:24 am işi iyice hileye döktün, üzgünüm yardımcı olmayacağım ve forumdaki diğer arkadaşlarında yardımcı olmalarını istemiyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Edit!
Steama özel yapmak böyle kısa bir eklenti için kolay ama hile gibi olucak bu şekilde bende istemediğimden sadece admine özel kalmasına bile değil kurulmasına karşıyım.Yek'-ta yazdı: Cum Şub 09, 2018 12:24 am işi iyice hileye döktün, üzgünüm yardımcı olmayacağım ve forumdaki diğer arkadaşlarında yardımcı olmalarını istemiyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Edit!
Peki.TeamTR yazdı: Cum Şub 09, 2018 12:31 amSteama özel yapmak böyle kısa bir eklenti için kolay ama hile gibi olucak bu şekilde bende istemediğimden sadece admine özel kalmasına bile değil kurulmasına karşıyım.Yek'-ta yazdı: Cum Şub 09, 2018 12:24 am işi iyice hileye döktün, üzgünüm yardımcı olmayacağım ve forumdaki diğer arkadaşlarında yardımcı olmalarını istemiyorum.
Linklerini gizle |
Edit!
Pek sanki ilgi etmiyor gibi ekte. Steamid buraya kısmına steamid yazıyorsun tek kişi için geçerlidir.
Linklerini gizle |
Edit!
konu düzenlenmiştir. Tüm Smalar ve kod blokları kaldırıldı . Avantaj sağlayan eklentilerin yayınlanması yasaktır.
Linklerini gizle |