Sw dususu Toplu cıkıs
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Sw dususu Toplu cıkıs
Ben sw actımda hıc yetkılım olmasına ragmen sw 15 20 arasıydı t sımdı ıse sw hıc dolmuyo yada aynanda busuru kısı cıkıyo bu bı kez olmuyo okular kapandıgından beri oluyo insan boyle olunca zevk cıkartamıyo ve swde kalıtesıde orta duzeylerde olduguna emınım neden oluyo bu genelmi yoksa benlemi alkalı pluginleride az yer kaplayanlarıyla ve da hzılı gırılenlerıyle degıstırdım yetkılerde sabah aksam ılgılenıyo swyle yanı kalıteyle alkalı bısey degıl gelmeyen adamı nasıl tuta bılırızkı sw adam gırmıyo pluginlerinde hepsi tas patlasa 3 5 dakada ıner yanı cok yer kaplayan bısey yada gerksız plugin yok @Yek'-ta @Taha Demirbaş
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Sw dususu Toplu cıkıs
Bu sadece jaile özel bir durum değil geçen gün konu açtım bunun hakkında ama hiç bir cevap gelmeksizin hemen silindi evet ciddi oranda bizde düşüş yaşıyoruz sizde de varmış ama eklentiler ile ilgili asla değil bunu biliyorum olsaydı daha önce yaşardık son 1 haftadır baya sorun var Server larda umarım düzelir
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Sw dususu Toplu cıkıs
İnsanlar işsiz gibi sabahtan akşama kadar jail ve pro oynamak istemiyor artık ve escape sunucularına vs. gidiyorlar
Buna örnek olarak zombie escape serverlerinin ne kadar dolu olduğuna bakarak görürsünüz
Ya da csgo mod gibi modlara yönelim daha fazla insanların hoşuna gidiyor ve siz ne kadar zorlarsanız zorlayın elinde sonunda pro oynayanların başka yere gitmesini engelliyemezsiniz en arka ip deki csgo serveri bile bu sayede doluyor çünkü daha çekici geliyor userlere
Buna örnek olarak zombie escape serverlerinin ne kadar dolu olduğuna bakarak görürsünüz
Ya da csgo mod gibi modlara yönelim daha fazla insanların hoşuna gidiyor ve siz ne kadar zorlarsanız zorlayın elinde sonunda pro oynayanların başka yere gitmesini engelliyemezsiniz en arka ip deki csgo serveri bile bu sayede doluyor çünkü daha çekici geliyor userlere
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Sw dususu Toplu cıkıs
Bir örnek daha vereceğim pubg modu kurarsanız eğer bi farklılık olacağından ve kimse kullanmadığından size bi merakla geliyorlar ve düzenli olarak giriyorlar ben yayıncıların ts3 ü me gelip yayın yaptığı anları hatırlarım sw boşalmıyordu hiç boşaldığı gibi sw ye giriyorlardı
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Sw dususu Toplu cıkıs
Pugp modu zaten ılk csduragına H I T L E R Kurmustu ve fazla dolmadı ıcın bana satmıstı bende birine vermısıtn ya nı o mod fazla dolmuyu cunku mılet bılmıyo ama gırende cıkmkıyo yada mılet pugb ne dıye bılmıyo bu dedıgım olaylar trgamingten sonra olmustu yanı demek istedıgım biz zaten pubg modu denedıkBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Oca 29, 2019 7:13 pm Bir örnek daha vereceğim pubg modu kurarsanız eğer bi farklılık olacağından ve kimse kullanmadığından size bi merakla geliyorlar ve düzenli olarak giriyorlar ben yayıncıların ts3 ü me gelip yayın yaptığı anları hatırlarım sw boşalmıyordu hiç boşaldığı gibi sw ye giriyorlardı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Sw dususu Toplu cıkıs
CSDurağına ilk kuran kişi Kerim idi. Modu ilk düşünen ise @Fatih ~ EjderYa...ADOW yazdı: Sal Oca 29, 2019 7:18 pmPugp modu zaten ılk csduragına H I T L E R Kurmustu ve fazla dolmadı ıcın bana satmıstı bende birine vermısıtn ya nı o mod fazla dolmuyu cunku mılet bılmıyo ama gırende cıkmkıyo yada mılet pugb ne dıye bılmıyo bu dedıgım olaylar trgamingten sonra olmustu yanı demek istedıgım biz zaten pubg modu denedıkBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Oca 29, 2019 7:13 pm Bir örnek daha vereceğim pubg modu kurarsanız eğer bi farklılık olacağından ve kimse kullanmadığından size bi merakla geliyorlar ve düzenli olarak giriyorlar ben yayıncıların ts3 ü me gelip yayın yaptığı anları hatırlarım sw boşalmıyordu hiç boşaldığı gibi sw ye giriyorlardı
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Sw dususu Toplu cıkıs
zaten okusaydın anlardın trgamıng dedım zaten trgamıngte pazee nındı pazeede hıtlere satmstı bide mileti etiketleme amacın ne neyı ıma edıyosun okdugunu anlamama sorununmu varCaptan Price yazdı: Sal Oca 29, 2019 7:20 pmCSDurağına ilk kuran kişi Kerim idi. Modu ilk düşünen ise @Fatih ~ EjderYa...ADOW yazdı: Sal Oca 29, 2019 7:18 pmPugp modu zaten ılk csduragına H I T L E R Kurmustu ve fazla dolmadı ıcın bana satmıstı bende birine vermısıtn ya nı o mod fazla dolmuyu cunku mılet bılmıyo ama gırende cıkmkıyo yada mılet pugb ne dıye bılmıyo bu dedıgım olaylar trgamingten sonra olmustu yanı demek istedıgım biz zaten pubg modu denedıkBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Oca 29, 2019 7:13 pm Bir örnek daha vereceğim pubg modu kurarsanız eğer bi farklılık olacağından ve kimse kullanmadığından size bi merakla geliyorlar ve düzenli olarak giriyorlar ben yayıncıların ts3 ü me gelip yayın yaptığı anları hatırlarım sw boşalmıyordu hiç boşaldığı gibi sw ye giriyorlardı
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Sw dususu Toplu cıkıs
Bide lutfen konuyu baska konunun amacını degıstırmeyın konu nıye acıldı neye gidiyo
Linklerini gizle |
-
Sw dususu Toplu cıkıs
Normal serverlere de ufakta olsa bir yön girmekte, ancak bir iki el atıp çıkan çok uyuncu var. Bu sizlik bir durum değil, bunlar bot değil ki hep oynasınlar?
Linklerini gizle |