dusuk ip ts3 almak istiyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
selamun aleykum öncelikle ben 30 dan aşşa ts3 almak istiyorum ama ts4 felan düşüyor 1 saniye ile gidiyor ama kullanılmıyo yardimci olurmusunuz ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
ve aleyküm selam kardesim herkes gibi takip edin sabah 9 ve 14 arası alırsınız ve 30 dan assası pro olarak geciyor örnegin cs18 sahibi ts18 alabilir yanlışım varsa düzeltin
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Ön ts3 ipleri ön iplere veriliyor sadece eskiden bir sahibi varsa eğer elinde kalıyor.Onun dışında ön ip ts3 leri kiralığa çıkmıyor. Boştaysa o ip ön ipdeki klanlara veriliyor ts18 cs18 gibi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Kiralik listesinde hangi ip varsa onlari alabilirsiniz
ben cs29.csduragi.com aldim ts29 kirada olmadigi halde ticked açip aldim
bu tarz olaylarla israr etmeyin taki örnek veriyorum tsX.csduragi.com iptal edilirse kiralik listesine dusmuyor ömer beyin panelinde kaliyor csX sahibi isterse o an kiraliga koyuyor
ben cs29.csduragi.com aldim ts29 kirada olmadigi halde ticked açip aldim
bu tarz olaylarla israr etmeyin taki örnek veriyorum tsX.csduragi.com iptal edilirse kiralik listesine dusmuyor ömer beyin panelinde kaliyor csX sahibi isterse o an kiraliga koyuyor
Linklerini gizle |
Ts3 lerin sıralamasının bence bir önemi yok. Oraya gelen adam senin serverinden oluyor genellikle. Ön ipler Slotlara özel. csxx tsxx gibi.
Linklerini gizle |