Durduk yere yasaklandım ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
[@Bilinmeyen Etiket] Bey forumdaki hesabımdan bir konu açılmış küfür hakaret gibi bişey galiba onu bile tam bilmiyorum hesabıma girmeye çalıştığımda süresiz yasaklandınız yazıyordu bu forumdaki konuyu ben açmadım öyle bişey neden yapayım CSD'de Dünya 1. si klanım vardı benim forumdaki bi konu yüzünden 2 klanımda kapatıldı dün fakat ben bu forumdaki konuyu paylaşmadığıma yemin bile edebilirim lütfen dikkatlice incelemenizi istiyorum o konuyu benim hesabımdan hangi iple paylaşıldığını çünki ben 1 tane çocuk buldum vpnyle girip küfür ettim çıktım falan dedi bi çocuk yüzünden benim hesabımdan hem turkish hemde teamtr klanı yasaklandı lütfen biraz daha incelermisiniz imkanı yok benim ip imin olmasına
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Bende bu konuyu tam anlayamadım yasaklandiktan sonra açılan bu konular? Komplo gibi birsey keylogger yemiş olabilir veya eskiden kullandığınız sifrenizse çalınmış olabilir.Bence bu konu tekrardan gözden geçirilebilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
Bende ondan bahsediyorum iyice incelense herşey ortaya çıkacak çünki ben paylaşmadım benim çıkmam imkansız o olayın içinden ve benim yüzümdende teamtr ve turkish klan kapatıldı hayır 12 yaşındaki çocuk neler getirdi başımıza.TaaRRuZ yazdı:Bende bu konuyu tam anlayamadım yasaklandiktan sonra açılan bu konular? Komplo gibi birsey keylogger yemiş olabilir veya eskiden kullandığınız sifrenizse çalınmış olabilir.Bence bu konu tekrardan gözden geçirilebilir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
hiç öyle durmuyor mesajlara bakılırsa ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |