cs duragina sürekli sldırı yapıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
manaforu cagirirken narkozu neden cagiriyorsunuz ? tsye banını kaldırın filan bizim kimseyle derdimiz sorunumuz yok .
Link: | |
Linklerini gizle |
At bakyim ya merak ettim.emrederin1906 yazdı: Pzr Tem 15, 2018 1:41 am yoksa bizmi yanlış hatırlıyoruz buğra bey ss atalım loğlar var
♚-->HellForce Gaming<--♚
[Server İp];213.238.173.68
[TeamSpeak 3 İp];Ts57.CsDuragi.İnfo
|Mustafa Kemal ATATÜRK|
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
yav arkadaş ozaman benim tsme neden beraber geldiniz narkozu tanımıyosanız uzatmaya gerek yok ömer bey napıcanı bilir bız ona bırakalım saygılar...
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Bi tarafta helforcenin şuan ki kurucuları bi tarafta ayrılan kurucuları. Her hangi bir csdurağı müşterisinin Csdurağı sunucularina vurduğunu söylüyorsanız kanıtlarınız ile sunun. Veya boş iftiralarınız ile forumu kirletmeyin.
Linklerini gizle |
Merak ettim ya simdi ss neydi o kadar ss ss soyledin at bakalim ss'eemrederin1906 yazdı: Pzr Tem 15, 2018 1:44 am yav arkadaş ozaman benim tsme neden beraber geldiniz narkozu tanımıyosanız uzatmaya gerek yok ömer bey napıcanı bilir bız ona bırakalım saygılar...
Linklerini gizle |
Iste kanitlari yok sunamiyorlar kanit var diyo sunmuyo kanitini lafi degisdiriyo.ARZ* yazdı: Pzr Tem 15, 2018 1:44 am Bi tarafta helforcenin şuan ki kurucuları bi tarafta ayrılan kurucuları. Her hangi bir csdurağı müşterisinin Csdurağı sunucularina vurduğunu söylüyorsanız kanıtlarınız ile sunun. Veya boş iftiralarınız ile forumu kirletmeyin.
Linklerini gizle |
-
Aynen öyle bu kadar basit.ARZ* yazdı: Pzr Tem 15, 2018 1:44 am Bi tarafta helforcenin şuan ki kurucuları bi tarafta ayrılan kurucuları. Her hangi bir csdurağı müşterisinin Csdurağı sunucularina vurduğunu söylüyorsanız kanıtlarınız ile sunun. Veya boş iftiralarınız ile forumu kirletmeyin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
ss attık körseniz yapacak bişeyim yok panelden loğlarımız var ss iş yapmıyoruz arz denilen arkadaş reklam yapmak için yanıt yapıyossun
ARZ* yazdı: ↑
Pzr Tem 15, 2018 1:44 am
Bi tarafta helforcenin şuan ki kurucuları bi tarafta ayrılan kurucuları. Her hangi bir csdurağı müşterisinin Csdurağı sunucularina vurduğunu söylüyorsanız kanıtlarınız ile sunun. Veya boş iftiralarınız ile forumu kirletmeyin.
?-->HellForce Gaming<--?
|İletisim Adreslerim|;
[TeamSpeak 3 İp];Ts57.CsDuragi.CoM
ARZ* yazdı: ↑
Pzr Tem 15, 2018 1:44 am
?-->HellForce Gaming<--?
|İletisim Adreslerim|;
[TeamSpeak 3 İp];Ts57.CsDuragi.CoM
Linklerini gizle |
@emrederin1906 Bu sundugun ss kanit degildir.
Bide burda herkes yaza bilir reklam amacli bisey degildir siz yanlis anlamisiniz
Bide burda herkes yaza bilir reklam amacli bisey degildir siz yanlis anlamisiniz

Linklerini gizle |
-
Ben saldırı yapacak olsam server açma kararı almadım zaten. Kanıtları Ömer abiye sunarsanız gerekeni yapar zaten.
Linklerini gizle |