Evet Vurgu Yaparak Tek Tek Herseyi Kanıt İle Burda Paylasma Gereği Duydum Arkadaslar Yalan Ve İftira Atarak Serverlere Saldırı Yaptıgımızı İddia Ediyorlar Kısaca Ozet Gececek Olursak ADUKET Denilen Kisi ADDICTED Yani Ben Oluyormusum . Bu Yalan Daha Once Etiler Boyle Bir Konu Actıgı İcin Ustune Geliyorlar Ordan Biseyler Cıkarmaya Calısıyorlar

TeamSpeak3 Adresimize Gelerek Kayıt Yapmıslar Saldiri Yapıyorsunuz Diyorlar Ortada Saldiri Yaptıgımıza Dair Hic Birsey Yok . Serverlere Saldiri Yapan Kisiler Jotta,Beyazpolis,Fırocan,Ossuran Boga Enes Bunlardır Suanda Ts11.csduragi.com TeamSpeak 3 Adresinde Hepsi Barinmaktadir . Kontrolleri Yapabilirsiniz .
serkano yazdı:serverımızde umut beyazpolıs eserbey ve jotta diye birileri bulunmamaktadır gerekli şikayetimizi belirttik yarası olan gocunur herşey ortada biz kanıtlarımızla şikayetımızı belırttık sız ıftıra ile birdahaki videomda ise yunus yanı addıcted adlı arkadasımızın seslı bır sekılde 5 den gerıye sayarak svye vurmasının vıdeosunu paylasacağım
@serkano Kardesimiz Burda Jottanin Kendilerinden Olmadigini Soyluyor
serkano yazdı:kanıtla o zaman ben kanıtladım coğu şeyi o kişileri sadece videolarından tanırım konusmuslugum yoktur jottayıda kucucuk cocuk dıye duymustum
Burda İse Jottayi Kucuk Cocuk Olarak Duymus Kanıt Koymamizi İstiyor Arkdasimiz Soyle Bi Kanit Koyalim Buyurun [
https://www.youtube.com/watch?v=geUMuT6185o ] Hani Tanımıyorlardı Adam Kendi Ağzıyla İtraf Ediyor Samet Bizden Ama Serverlere Saldırı Yapmıyor

Peki Bu [
https://www.youtube.com/watch?v=ZZvZKYJaUZg ] Jotta Sametin Profili Burda Saldiri Yaptıgı Ortada .
Osman[EMEKTAR] yazdı:Gerekenin Yapılmasını istiyoruz Mr.Tassaqsız ve Addicted'ın Csduraginda barınmasını ve daha cok insanın hakkına girmesini istemiyoruz

@Osman[EMEKTAR] Bu Kardesimiz İse Gerekinin Yapılmasini İstiyormus ADDICTED VE mR.Tassaqsiz Barınmasini İstemiyormus Peki Sorarim Ona ADUKET İle ADDICTED Ne Alaka ? mR.Tassaqsiz Bizde Evet Ama Bu Arkdasin Ben Bir Gun Bile Bir Servere Saldiri Yaptigini Gormedim Adam Oyunu Zor Oynuyor Bırak Saldiri Yapsin Acmıslar By ADUKET Diye Bir Hesap Yazmislar Oraya Csduraginda Suanda mR.Tassaqsiz İsmi İle Dolasan Bissuru Oyuncu Var . Bizi Bilen Biliyor Kardesim Sen Rahat Ol Biz Sizin Gibi Veletlere Prim Vermiyoruz Siz Serverlere SAldırı Yaptıkca Biz Size İnat Butun Serverlerden Bunu Engellicez Sizi Barindirmicaz . Kimse Cahil Değil Senin 2 3 Tane Sacma Videolarina İnanıcak Kadar .