K.Dışı- Şikayet Bölümü Ne Zaman Açılıcak ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 8
[Adımı görup bana kızgın olabilirsiniz ancak 1 dakikanizi ayırıp yazdıklarımı okursanız çok mutlu olacağım.]
Merhaba ben Xander,
Bildiğiniz gibi yasaklı kişilerin arasında olduğum gibi özür konumu açmayı bekliyorum bunun içinde şikayet konusunu bekliyoruz.
Ancak forumu takip ettiğimde Yektanın ayrıldığını duydum ve bu durum için çok üzüldüm @Yek'-ta umarım üniversite hayatında oldugun yerden daha yuksek yerlere gelirsin kardeşim eğer seninle bir maruzatım olduysa kusura bakma özür dilerim.
Ben genede özür konumu burayada ekliyeyim.
[@Bilinmeyen Etiket] tarafınıza yaşattığım sorunlar ve sorunlar için sizden özür dilerim eğer tüm csdurağı sunucu sahipleriyle ilgili bir sorunum olduysada kusura bakmayın hepinizden özür diliyorum.
Bildiğiniz gibi "IMPARATOR GAMING" olarak burada cok sorun yaşattık ve ben bu klan ile ilgili butun bağlarımı kesmiş bulunmaktayım.
Eğer foruma affedilip tekrardan dönersem jail veya escape gibi elimde bir cok proje(mod,eklenti) bulunmakta bunlarıda sunucu uzerinde aktif hale getirmeyi dusunuyorum.
Saygılarla iyi forumlar diliyorum...
Konuyu açmamın amacı şikayet bölumunun ne zaman acılacagı belli olmadıgı için açmış bulunmaktayım.
Merhaba ben Xander,
Bildiğiniz gibi yasaklı kişilerin arasında olduğum gibi özür konumu açmayı bekliyorum bunun içinde şikayet konusunu bekliyoruz.
Ancak forumu takip ettiğimde Yektanın ayrıldığını duydum ve bu durum için çok üzüldüm @Yek'-ta umarım üniversite hayatında oldugun yerden daha yuksek yerlere gelirsin kardeşim eğer seninle bir maruzatım olduysa kusura bakma özür dilerim.
Ben genede özür konumu burayada ekliyeyim.
[@Bilinmeyen Etiket] tarafınıza yaşattığım sorunlar ve sorunlar için sizden özür dilerim eğer tüm csdurağı sunucu sahipleriyle ilgili bir sorunum olduysada kusura bakmayın hepinizden özür diliyorum.
Bildiğiniz gibi "IMPARATOR GAMING" olarak burada cok sorun yaşattık ve ben bu klan ile ilgili butun bağlarımı kesmiş bulunmaktayım.
Eğer foruma affedilip tekrardan dönersem jail veya escape gibi elimde bir cok proje(mod,eklenti) bulunmakta bunlarıda sunucu uzerinde aktif hale getirmeyi dusunuyorum.
Saygılarla iyi forumlar diliyorum...
Konuyu açmamın amacı şikayet bölumunun ne zaman acılacagı belli olmadıgı için açmış bulunmaktayım.
En son AutoBooom tarafından Cmt Kas 11, 2017 9:54 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
inşallah yasağın kalkar ama burası yeri değil beklesen daha doğru olurdu.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 98
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: HellTeamTR
- İletişim:
Aynı Şekilde Bende Bekliyorum @IMANSIZ WINSTON HOCA Ben @Yek'-ta Kardeşimin Adına Üzüldüm İnşallah Geri Döner Diye Ümit Ediyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bekliyorum ancak şikayet bölumunun ne zaman acılacagı belli değil.noeldayi yazdı:inşallah yasağın kalkar ama burası yeri değil beklesen daha doğru olurdu.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Sayın [@Bilinmeyen Etiket] sizinde cevabınızı umutlu bir şekilde bekliyorum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Şu Zamana Kadar Csdurağında Efsane Yaratan Nadir Clanlardanız Plugin Olsun Map Olsun Coder Olmasakta Server Ve Ts3 Doluluğu İle Türkiyenin EN BÜYÜK Serveri Olduk Şuan Yasaklı Durumda Değilim Yanlış Anlaşılma Yüzünden Küçük Bir Tartışma Yüzünden Oluşmuş Bir Mevzu İnşallah [@Bilinmeyen Etiket] Bey En Kısa Sürede Bizede Yardımcı Olur Ve Serverimizi Açarız.
Linklerini gizle |
-
imansız Hastayım senin bu küfür ettiklerine r çekmene hastayım yalanlarına hastayım sana böyle yalanlar söyleten olmayan aklına yasaklsın hayla üyelikle takılıyosun yüzsüz gibi istenmiyosun anlamadınmı canım ? sen bu arada xander yani konu sahibi konu dışı mesajı konu dışına açaydın keşke
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hastayım Daima Benim Arkamdan Dolaşmana Beni 7/24 Takip Etmene
Lütfen Devam Et Zamanında Yaptığım Olayları Hala Hatırlaman Beni Gururlandırıyor Teşekkürler Serkan Bey 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Konu dışına acmasına acıcam ancak ustte gorunmeyecegi için buraya actımserkan ebcin yazdı:imansız Hastayım senin bu küfür ettiklerine r çekmene hastayım yalanlarına hastayım sana böyle yalanlar söyleten olmayan aklına yasaklsın hayla üyelikle takılıyosun yüzsüz gibi istenmiyosun anlamadınmı canım ? sen bu arada xander yani konu sahibi konu dışı mesajı konu dışına açaydın keşke
Linklerini gizle |
-
puahahah ısım gucum yok senımı takıp edıcem wınsconcon yaptığın hatırladığım olay adres ve numara verememenLârs yazdı:Hastayım Daima Benim Arkamdan Dolaşmana Beni 7/24 Takip EtmeneLütfen Devam Et Zamanında Yaptığım Olayları Hala Hatırlaman Beni Gururlandırıyor Teşekkürler Serkan Bey

Linklerini gizle |