Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

destek

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Aytac77

destek

Mesaj gönderen Aytac77 »

Merhaba Efendim Hayirli Geceler ben yönlendirme için sıraya giriceğimde panele para aktarimı yapıp ödeme bildirimden ticket açınca çekilicektir değilmi hesabimdan 300 tl direkt ona göre aktarım sağlıyıcağim teşekur ederim şimdiden

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

destek

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

İp adresiniz nedir ?
Yeni sisteme göre artık her ip ye yön verilmemektedir.
Ayrıntılar : counter-strike-genel/yonlendirme-sistem ... kli%C4%9Fi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Aytac77

destek

Mesaj gönderen Aytac77 »

cs25.csduragi.com cs27.csduragi.com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Aytac77

destek

Mesaj gönderen Aytac77 »

deatmach icin siraya giricegim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Aytac77

destek

Mesaj gönderen Aytac77 »

Taha Demirbaş yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:12 am İp adresiniz nedir ?
Yeni sisteme göre artık her ip ye yön verilmemektedir.
Ayrıntılar : counter-strike-genel/yonlendirme-sistem ... kli%C4%9Fi
efendim kac ayda gecicektir bu yonlendirme bana

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoftysGaming
Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
Clan İsmi: Lofty's @ Gamin

destek

Mesaj gönderen LoftysGaming »

Aytac77 yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:09 am Merhaba Efendim Hayirli Geceler ben yönlendirme için sıraya giriceğimde panele para aktarimı yapıp ödeme bildirimden ticket açınca çekilicektir değilmi hesabimdan 300 tl direkt ona göre aktarım sağlıyıcağim teşekur ederim şimdiden
Merhaba;
Sadece banka/kredi kartı ödeme yöntemleri ile 300 tl yatırdıktan sonra, ödeme bildiriminden Şu
serverım için yönlendirme istiyorum diye belirtmeniz durumunda sıraya alınıyorsun.Sadece (cs1-16.net ve cs1-30.com) Bildiğim kadarıyla en az 1 en fazla 2 ay bekliyorsun ödeme bildiriminde detaylı bilgiyi alırsın.
En son LoftysGaming tarafından Cum Eyl 20, 2019 1:31 am tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Aytac77

destek

Mesaj gönderen Aytac77 »

LoftysGaming yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:25 am
Aytac77 yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:09 am Merhaba Efendim Hayirli Geceler ben yönlendirme için sıraya giriceğimde panele para aktarimı yapıp ödeme bildirimden ticket açınca çekilicektir değilmi hesabimdan 300 tl direkt ona göre aktarım sağlıyıcağim teşekur ederim şimdiden
Merhaba;
Sadece banka/kredi kartı ödeme yöntemleri ile 300 tl yatırdıktan sonra, ödeme bildiriminden Şu
serverım için yönlendirme istiyorum diye belirtmeniz durumunda sıraya alınıyorsun. Bildiğim kadarıyla en az 1 en fazla 2 ay bekliyorsun ödeme bildiriminde detaylı bilgiyi alırsın.
hadi bakalim insallah tesekur ediyorum detayli bilgi icin 2 serverim icinde alicagim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoftysGaming
Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
Clan İsmi: Lofty's @ Gamin

destek

Mesaj gönderen LoftysGaming »

Aytac77 yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:28 am
LoftysGaming yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:25 am
Merhaba;
serverım için yönlendirme istiyorum diye belirtmeniz durumunda sıraya alınıyorsun. Bildiğim kadarıyla en az 1 en fazla 2 ay bekliyorsun ödeme bildiriminde detaylı bilgiyi alırsın.
hadi bakalim insallah tesekur ediyorum detayli bilgi icin 2 serverim icinde alicagim
Rica ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Aytac77

destek

Mesaj gönderen Aytac77 »

saol hocam valla ben nezaman bi server acsam aksilik çikiyor ama bu sefer insallah bi aksilik cikmazda elime yulasir yonlendirme en kisa surede

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

destek

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

@Aytac77 Ödeme bildiriminden ne kadar süre içerisinde yön hizmeti alabileceğinizi sorun. Size hesaplayıp geri dönecekler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli