destek
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 31
destek
Merhaba Efendim Hayirli Geceler ben yönlendirme için sıraya giriceğimde panele para aktarimı yapıp ödeme bildirimden ticket açınca çekilicektir değilmi hesabimdan 300 tl direkt ona göre aktarım sağlıyıcağim teşekur ederim şimdiden
Link: | |
Linklerini gizle |
destek
İp adresiniz nedir ?
Yeni sisteme göre artık her ip ye yön verilmemektedir.
Ayrıntılar : counter-strike-genel/yonlendirme-sistem ... kli%C4%9Fi
Linklerini gizle |
-
-
-
destek
efendim kac ayda gecicektir bu yonlendirme banaTaha Demirbaş yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:12 am İp adresiniz nedir ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
- Clan İsmi: Lofty's @ Gamin
destek
Merhaba;Aytac77 yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:09 am Merhaba Efendim Hayirli Geceler ben yönlendirme için sıraya giriceğimde panele para aktarimı yapıp ödeme bildirimden ticket açınca çekilicektir değilmi hesabimdan 300 tl direkt ona göre aktarım sağlıyıcağim teşekur ederim şimdiden
Sadece banka/kredi kartı ödeme yöntemleri ile 300 tl yatırdıktan sonra, ödeme bildiriminden Şu
serverım için yönlendirme istiyorum diye belirtmeniz durumunda sıraya alınıyorsun.Sadece (cs1-16.net ve cs1-30.com) Bildiğim kadarıyla en az 1 en fazla 2 ay bekliyorsun ödeme bildiriminde detaylı bilgiyi alırsın.
En son LoftysGaming tarafından Cum Eyl 20, 2019 1:31 am tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
destek
hadi bakalim insallah tesekur ediyorum detayli bilgi icin 2 serverim icinde alicagimLoftysGaming yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:25 amMerhaba;Aytac77 yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:09 am Merhaba Efendim Hayirli Geceler ben yönlendirme için sıraya giriceğimde panele para aktarimı yapıp ödeme bildirimden ticket açınca çekilicektir değilmi hesabimdan 300 tl direkt ona göre aktarım sağlıyıcağim teşekur ederim şimdiden
Sadece banka/kredi kartı ödeme yöntemleri ile 300 tl yatırdıktan sonra, ödeme bildiriminden Şu
serverım için yönlendirme istiyorum diye belirtmeniz durumunda sıraya alınıyorsun. Bildiğim kadarıyla en az 1 en fazla 2 ay bekliyorsun ödeme bildiriminde detaylı bilgiyi alırsın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
- Clan İsmi: Lofty's @ Gamin
destek
Rica ederim.Aytac77 yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:28 amhadi bakalim insallah tesekur ediyorum detayli bilgi icin 2 serverim icinde alicagimLoftysGaming yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:25 amMerhaba;Aytac77 yazdı: Cum Eyl 20, 2019 1:09 am Merhaba Efendim Hayirli Geceler ben yönlendirme için sıraya giriceğimde panele para aktarimı yapıp ödeme bildirimden ticket açınca çekilicektir değilmi hesabimdan 300 tl direkt ona göre aktarım sağlıyıcağim teşekur ederim şimdiden
serverım için yönlendirme istiyorum diye belirtmeniz durumunda sıraya alınıyorsun. Bildiğim kadarıyla en az 1 en fazla 2 ay bekliyorsun ödeme bildiriminde detaylı bilgiyi alırsın.
Linklerini gizle |
-
destek
saol hocam valla ben nezaman bi server acsam aksilik çikiyor ama bu sefer insallah bi aksilik cikmazda elime yulasir yonlendirme en kisa surede
Linklerini gizle |
destek
@Aytac77 Ödeme bildiriminden ne kadar süre içerisinde yön hizmeti alabileceğinizi sorun. Size hesaplayıp geri dönecekler.
Linklerini gizle |