Daha önceden açıklamayı kanıtları gösterdim şikayet bölümü kapalı konu kitlendi silinmiş konular bölümünde mevcut
Şikayet bölümü kapalı oraya yazdım kb şimdi biz DehseTR olarak sv açalımı cs85 gerimi vereceksiniz adım atalım adamlarımın hepsini zor bi arada tutuyorum Bi açıklama yapılsa Güzel Olurdu Adımımı ona göre atayım tekrardan panelim kapanmasın
DehseTR açıklama yasaklanma vb
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 17
En son RAMlZDAYI tarafından Pzt Eyl 18, 2017 12:39 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
DehseTR açıklama
Ben şahsiyeten csduragindan memnunum Clan olarak memnunuz inş olumlu cevap alırız
Linklerini gizle |
-
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Yasaklısınız efendi Ts42 dede yetkilisiniz!
silinmis-konular/onemli-belkide-son-kon ... 19803.html Bu konudada FACEBOOK KONUŞMALARI GEÇERSİZ SAYILMAKTA. Yani delilsiz olur ve tekrar yasaklanırsınız. İyi Forumlar.
silinmis-konular/onemli-belkide-son-kon ... 19803.html Bu konudada FACEBOOK KONUŞMALARI GEÇERSİZ SAYILMAKTA. Yani delilsiz olur ve tekrar yasaklanırsınız. İyi Forumlar.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Aynen kardesim facebook konusmalari kanit niteligi tasimiyor bizim bir konumuzdada omer bey aynisini demisti yinede hayirlisi.
Linklerini gizle |