Dalale Tarafından (Tarafımıza Saldırı..)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 83
Ömer bey yaklaşık yarım saattir serverimiz çökük durumda serveri resetledik olmadı sıfırladım olmadı hiç bir şekilde şuan server kendine gelmiyor server çökmeden önce dalale ts mize geldi ve 2 makine tarafından serverinize vurucam dedi gitti ve ardından 3 dakika sonra serverimiz çöktü lütfen buna acil bi çözüm bulunması lazım serverimiz full'ken baya rank atlıcaz diye düşünürken yarım saattir server kapalı durumda lütfen bi çaresine bakılmalı bunun.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Bu konudan şikayetçi olan tek siz değilsiniz. Ona karşıda yapılacak bir önlem henüz yok. Şuanlık saldırıların bitmesini beklemekden başka çareniz yok gibi duruyor. Umarım hemen biterde rankınız gerilememiş olur.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Tek Siz Değilsiniz Derken ?? Neyi Biliyorsun 2 Haftadır Olmayan Saldırı Şimdi Oldu Makine'nin Fixlenmesi İçin Açtım Konuyu.hpx' yazdı:Bu konudan şikayetçi olan tek siz değilsiniz. Ona karşıda yapılacak bir önlem henüz yok. Şuanlık saldırıların bitmesini beklemekden başka çareniz yok gibi duruyor. Umarım hemen biterde rankınız gerilememiş olur.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 83
Şuan çöken tek server bizim ve uzun zamandır sürekli takipteyim hiç bir server çökmüyor sadece ping giriyor ama bizimki yarım saattir çökük durumda kardeşim.
Linklerini gizle |
-
Tek siz değilsinizden kastım serverlara vurulma olayından bahsediyorum. Dalale veya başkası takıldığım serverlarada sürekli vuruyorlar tek siz saldırı altında değilsiniz yani.İMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Tek Siz Değilsiniz Derken ?? Neyi Biliyorsun 2 Haftadır Olmayan Saldırı Şimdi Oldu Makine'nin Fixlenmesi İçin Açtım Konuyu.hpx' yazdı:Bu konudan şikayetçi olan tek siz değilsiniz. Ona karşıda yapılacak bir önlem henüz yok. Şuanlık saldırıların bitmesini beklemekden başka çareniz yok gibi duruyor. Umarım hemen biterde rankınız gerilememiş olur.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Panellerede erişim kesildi galiba toplu saldırı olabilir
Linklerini gizle |
-
1k pinglere çıktığımız oluyor bizimde çökse bile hemen kendine geliyor server max 10 dk sürüyor rankınız umarım gerilemez yetkililer bakacaktır konuya.ChormeCANN yazdı:Şuan çöken tek server bizim ve uzun zamandır sürekli takipteyim hiç bir server çökmüyor sadece ping giriyor ama bizimki yarım saattir çökük durumda kardeşim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Şuandan Bahsediyorum Ne Demek İstiyosun Onuda Anlamadım Serveri Sıfırladık Resetledik Hala Aynı Neyse Bekleyelim Bakalım Bugünde Çıldırdık ALLAHA ŞÜKÜR.hpx' yazdı:Tek siz değilsinizden kastım serverlara vurulma olayından bahsediyorum. Dalale veya başkası takıldığım serverlarada sürekli vuruyorlar tek siz saldırı altında değilsiniz yani.İMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Tek Siz Değilsiniz Derken ?? Neyi Biliyorsun 2 Haftadır Olmayan Saldırı Şimdi Oldu Makine'nin Fixlenmesi İçin Açtım Konuyu.hpx' yazdı:Bu konudan şikayetçi olan tek siz değilsiniz. Ona karşıda yapılacak bir önlem henüz yok. Şuanlık saldırıların bitmesini beklemekden başka çareniz yok gibi duruyor. Umarım hemen biterde rankınız gerilememiş olur.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
40 Dakikadır Hala Aynı Durumda.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Yarım saat içinde açılır IP adresiniz.
Linklerini gizle |