Csduragi Vodafone Ping Sorunları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 69
beyler vodafone internet kullanıyorum internet hız testinde 12 ms üstüne cıkmıyor fakat serverde pingim 1000 e yakın kımıldayamıyorum bir anda ucuyorum server ip : cs81.csduragii.com
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Biz sırf bu vodafonedan kaynaklı ping problemlerinden kurtulmak için bir dünya zahmete girdik, şuan vodafoneluların pingleri normal seviyeye inmiş olması gerekiyor.
1000 ping gibi bir rakam %90 sizin internetinizde problem olduğu göstergesidir, internetinizi kontrol edin
1000 ping gibi bir rakam %90 sizin internetinizde problem olduğu göstergesidir, internetinizi kontrol edin
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 69
10 dakika önce pingim 9 a indi normala dönmüş galiba teşekkür ederimÖmer TELLİ yazdı: Prş Oca 02, 2020 8:45 pm Biz sırf bu vodafonedan kaynaklı ping problemlerinden kurtulmak için bir dünya zahmete girdik, şuan vodafoneluların pingleri normal seviyeye inmiş olması gerekiyor.
Linklerini gizle |