Büyük bir zevkle eklentileri 'AÇ/KAPA' yaparak test etmek isterim, zaten çok fazla ekstra eklenti yok, asıl sorum olayım şu: 'SUNUCUNUN KAPANDIĞINI' nasıl bileceğim? Her daim oyunda bekleyemem ki, sunucu kapandı diyelim, bundan nasıl haberim olacak? Çöktü falan? Öneriniz? Teşekkür ederim.Colditz yazdı: Sal Şub 23, 2021 10:45 pmSırasıyla açıklayayım;B4LK1R yazdı: Sal Şub 23, 2021 8:51 pm birde arkadaşlar neden tarih olarak : 2020'de? Tarihin yanlış olmasından kaynaklı sunucu çökmeleri gibi bir işlem söz konusu olabilir mi?
Sorunum hâlâ devam ediyor, eklentilerde bir çakışma yok, onun da ötesinde bir hayli süredir 'debug' bekliyorum, dosya oluşuyor, oluşsa dahi içerisinde HATAYA dayalı her hangi bir komut ya da eklenti görünmüyor. Eklentilerde bir sıkıntı olsa 'running' yazmaz kanımca. Sorun ne olabilir? Lütfen? Anlamadım gitti.
2020 yazması konuyla alakasız. Geçmiş dosyalardan kalma loglar ve sıkıntı yapmaz.
Sunucu çökme nedeni olarak sunucu/harita olabilir. Haritada sıkıntı yoksa eklentilerinizden birinde hata vardır.
Her hata log düşürmez. Örneğin ölü birine message verirseniz (message_begin) sunucu çökebilir veya herhangi bir nedenle çökebilir. Bunu bulmak için eklentilerini teker teker açıp kapatman ya da direkt temeli iyi atıp güvenilir eklentileri kullanacaksın. Running yazısıyla da alakası yok. Çalışan bir eklenti, task veya bir komutla çalışan publiclerden dolayı gecikmeli olarak sunucuyu çökeltebilir. Eklentilerinizi teker teker açıp kapayın.
csduragi - Panel LOG Nerede?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 67
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Az evvel sunucu kapandı, daha sonra kendi kendine yine açıldı, ancak "logs" klasöründe yine her hangi bir şey, bir dosya mevcut değil, oluşturmamış.
Bu durumda o eklentiler yüzünden olamaz, başka bir nedenden kaynaklı.
Bu durumda o eklentiler yüzünden olamaz, başka bir nedenden kaynaklı.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
20 saattir sunucunuz acık gözüküyor, tam olarak ne zaman kapandı sunucunuz ?
Linklerini gizle |
-
20:05'de yazmışım, yazmadan bir 10 dakika önceydi zannedersem, bağlanmaya çalıştım bağlanamadım, connect olsun 'FAVORİLER' alanından olsun, ancak panel de 'SPEC BOT'lar aktif olarak görünüyordu, kapalı olsaydı onlarında görünmemesi, yok olması gerekirdi. Bilemedim, belki de ben giremedim.
Ama bir şekilde sunucuya bağlanamıyordum.
Ama bir şekilde sunucuya bağlanamıyordum.
Linklerini gizle |
-
Normal de daha önce çabukcak çökme ve kapanma falan olurdu, şu anda bir kapanma vs. gözlemleyemedim, yani en azından pek bilemedim açıkcası şimdi, sunucuda arkadaşlar ile takıldığımız için arada sırada giriyoruz.
logs, klasörü yine boş, her hangi bir oluşum vb. dosya falan yok, kapandığına dair her hangi bir etken gözlemleyemedim. Acaba dile getirdiğiniz eklentilerden kaynaklımıydı ki.
Linklerini gizle |
-
Zannedersem o iki eklentiden kaynaklıydı, artık çökme olmadığını fark ettim. Şu ana değin mutlaka olurdu, ancak o iki eklentiye ihtiyacım var. Ayrıca bazı sunucuların da kullandığını fark ettim, gördüm. Onlar da çökme yapmıyor bende neden yapıyor? Eklentilerimin arasında çakışma yaratan bir eklenti mi var ki acaba? HDS-GELISMIS, hakikaten lazım olan bir eklenti bana. Plugins listemi daha önce attım, nasıl yapabiliriz bu eklentileri?
Teşekkür ederim.
Linklerini gizle |
Ben sadece size sorunun nelerden kaynaklı olabildiğini söyleyebilirim. Çözümü için eklenti yazarı ile konuşmanız lazım.
Linklerini gizle |
-
Sorunu nasıl tespit edebiliriz? Forum da aktif olan bir kullanıcı yaratıcısı, yani problem olmaz dile getirebilirim.Yek'-ta yazdı: Cmt Şub 27, 2021 11:14 am Ben sadece size sorunun nelerden kaynaklı olabildiğini söyleyebilirim. Çözümü için eklenti yazarı ile konuşmanız lazım.
Linklerini gizle |
-
eklentiler-pluginler/harita-degisim-sistemi-t12373.html , bu eklentiden kaynaklı olarak KAPANDIĞI garanti, çünkü bunu aktif ettim ve tekrar çökmeler başlamaya başladı, bu eklentiye dair hata sonuçlarını nasıl alabilirim? Bu eklentiyi hakikaten kullanmak istiyorum arkadaşlar, yardımlarınızı rica ediyorum..
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MoonGaming
O eklentiyi kurdukdan sonra nextmap.amxx ve mapchooser.amxx eklentilerini devre dışı bıraktınız mı ?B4LK1R yazdı: Cum Mar 05, 2021 4:15 pm eklentiler-pluginler/harita-degisim-sistemi-t12373.html , bu eklentiden kaynaklı olarak KAPANDIĞI garanti, çünkü bunu aktif ettim ve tekrar çökmeler başlamaya başladı, bu eklentiye dair hata sonuçlarını nasıl alabilirim? Bu eklentiyi hakikaten kullanmak istiyorum arkadaşlar, yardımlarınızı rica ediyorum..
Linklerini gizle |