Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD Sunucuları Bağlantı Problemi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Mesaj gönderen holigan »

Natre yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 3:08 pm Sunucuya girmeden dahi bakdım sunucunuzda 20/32 oyuncu kısmı bu şekilde. demekki sorun devam etmiyor değil mi?
Hayır problem sürekli yaşanmıyor ve herkeste yaşanmıyor
Sunucuya server saat başı 28-30 kişi oluyor bir anda 20 kişiye tekrar düşüyor vs.
konuyu fazla uzatmak istemiyorum cevap bekleyeceğim...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Cevabı ben veremem, Ömer TELLİ nin kontrol etmesi lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Saldırı esnasında firewall'a takılıyorsunuz muhtemelen. Bunun için geçenlerde bir iyileştirme yaptık, saldırı alan ip adresi saldırıdan direkt olarak etkilenmiyordu ancak firewall içerideki oyuncuları da saldırı yapıyor olarak algılayıp engelliyordu.
Şimdi çok çok daha az olması gerekiyor.
Sorun yaşadığınız tarih saat dakikayı not ederseniz bir kontrol edebilirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan

Mesaj gönderen holigan »

Ömer TELLİ yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 4:30 pm Saldırı esnasında firewall'a takılıyorsunuz muhtemelen. Bunun için geçenlerde bir iyileştirme yaptık, saldırı alan ip adresi saldırıdan direkt olarak etkilenmiyordu ancak firewall içerideki oyuncuları da saldırı yapıyor olarak algılayıp engelliyordu.
Tüm adminlerime not almalarını söyleyeceğim biliyordum anormal bir durum olduğunu çünkü 30 kişiye kadar ulaşıp bir anda 7-8 kişi birden çıkması saçma geliyordu
Tüm eklentilerimi gözden geçirdim çoğunu kapatıp açtım fakat problem devam ediyordu bende konu açmaya karar verdim
-Ömer TELLİ ara sıra Kicked :Error! Idle Timeout (3) hatasıda yaşıyoruz saldırı veya firewall olaylarıyla bir alakası var mıdır ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

holigan yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:43 pm
Ömer TELLİ yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 4:30 pm Saldırı esnasında firewall'a takılıyorsunuz muhtemelen. Bunun için geçenlerde bir iyileştirme yaptık, saldırı alan ip adresi saldırıdan direkt olarak etkilenmiyordu ancak firewall içerideki oyuncuları da saldırı yapıyor olarak algılayıp engelliyordu.
Tüm adminlerime not almalarını söyleyeceğim biliyordum anormal bir durum olduğunu çünkü 30 kişiye kadar ulaşıp bir anda 7-8 kişi birden çıkması saçma geliyordu
Tüm eklentilerimi gözden geçirdim çoğunu kapatıp açtım fakat problem devam ediyordu bende konu açmaya karar verdim
-Ömer TELLİ ara sıra Kicked :Error! Idle Timeout (3) hatasıda yaşıyoruz saldırı veya firewall olaylarıyla bir alakası var mıdır ?
Timeout durumunu bende yaşıyorum servera girerken connection kontrolu delayından olabılıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

ShooTeR yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 6:03 pm
holigan yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:43 pm
Timeout durumunu bende yaşıyorum servera girerken connection kontrolu delayından olabılıyor.
Aynen ben de her ilk girişimde timeout alıp retry yapıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan

Mesaj gönderen holigan »

Üstad problemin devam ettiğini düşünüyorum ben gün içerisinde yaşanıyor yani
bu olay herkesi etkilemiyor yani benim adminime olurken bana olmuyor
bana olurken herhangi bir adminime olmuyor
aynı şekilde önümde donup kalan oyuncular varken bende problem olmuyor
yani birileri bu sorunu yaşadığında bende yaşamıyorum
Sunucu 25-30 oyuncuya ulaşıp düşüş yaşamaya devam ediyor
Girişlerde timeout hatası mevcut
Önümde donmuş vaziyette birden fazla oyuncuya rastlarsam tarih ve saati not alacağım mecbur...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan

Mesaj gönderen holigan »

Ömer bey şuan sunucuda sadece 5 oyuncu bulunmakta tatil dönemindeyiz ve cs59.com gayet iyi bir ip adresi
Ben bu ip'ye en saçma modu bile kursam,servera giriş esnasında bir problem olmadıkça şu saatlerde en ölü 15-20 oyuncu civarı olması lazım
Yani sizin sisteminiz bu şekilde senelerdir sizden hizmet alıyorum ve sisteme dair çoğu şeyi biliyorum sayılır
Cevabınızı bekliyorum...

Ek olarak;
Olayı düşündükçe son zamanlarda yaşadığım problemler aklıma geliyor
CSD setup'undan oyuna girince ara sıra server listi yüklemiyor,bazen normal yüklüyor
Oyunu ilk açtığımda servera ilk girişi sağlayacağım zaman yükleme yapılmıyor ve takılı kalıyor,cancel yapıp tekrar giriş yaptığımda sorunsuz giriyor
Bu problemi bugün yaşamadım ama görünüşe göre yazdığım bu problem kalkmış ve yerini;
Kicked :Error! Idle Timeout (3)
hatasına bırakmış
Bu yaptığınız değişiklikler doğrultusunda olmuş olabilir bildirmek istedim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan

Mesaj gönderen holigan »

Tekrar belirteyim problem herkes ve herzaman yaşanmadığı için tarih saat yakalamak zor oluyor
şuan sunucuda sadece 3 oyuncu var
Server'a saldırı söz konusu olabilir mi ?
Ömer TELLİ
yazdıklarımı okumanı rica ediyorum abi ve cevap bekliyorum
kolay gelsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

timeout hatası siz bağlanırken işlemleri sisteminizin geciktirmesinden kaynaklı. Timeout süresi geçildiğinde sizi direkt atacaktır.
2. Kez bağlanmada hızlı girmesinin sebebi ise Zaten bir önceki girişinizde yapılan işlemlerin verileri belleğe alındığından dolayıdır.

Nasıl geciktirmem diyorsanız. 60+ Eklenti ile işletiyorum ben timeout hatasını steamda almıyorum. NonSteamlar bu durumu yapabiliyor.

Diğer taraftan bu hatayı aza indirmek isterseniz Panelinizin Güvenlik Bölümünden : Dosya Kontrol Sistemi 'i kapatabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli