CSD Hizmeti Olup TS3 Satıyor .!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 847
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Merhaba Arkadaşlar ve Saygı Değer ÖMER TELLİ,
Aşşağıda paylaşacağım videoda YASADIŞI Gaming(cs182 - ts221) adlı klan csdurağından server ve ts3 alıp ts3 de reklamını yapıyor ts3 satmaya çalışıyor videoda görüldüğü gibi ts3 sunucusu açmış csdurağı üzerinden para kazanmaya çalışıyor satılsın diye de fiyatları ucuz yazmış gerekenin yapılmasını istiyorum.. Saygılar.
Video Linki: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mclDOhS ... e=youtu.be[/youtube]
[@Bilinmeyen Etiket]
Aşşağıda paylaşacağım videoda YASADIŞI Gaming(cs182 - ts221) adlı klan csdurağından server ve ts3 alıp ts3 de reklamını yapıyor ts3 satmaya çalışıyor videoda görüldüğü gibi ts3 sunucusu açmış csdurağı üzerinden para kazanmaya çalışıyor satılsın diye de fiyatları ucuz yazmış gerekenin yapılmasını istiyorum.. Saygılar.
Video Linki: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mclDOhS ... e=youtu.be[/youtube]
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Sunucudan Sv Alıp Neden Reklam Yapıp Ts3 Satasın Ki
Linklerini gizle |
-
Video'da Herşey Apaçık Ortada Fakat Son Karar @OMERTELLI
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
arkadsaım olur ts3 odaları sıldırdım youtube a karısılamaz ıyı forumlar
Linklerini gizle |
-
@Mustafa Kemal1 öyle birşeymi var ? şikayeti gör sonra odaları sil böyle bişey olamaz bida hiçbişi olmamış gibi odaları sıldik iyi forumlar filan diyorsun bu ne rahatlık anlamadım ki bizi bi kişi şikayet etsin kapatılıyor direk adamlar odaları sildi iyi forumlar diye bide yorum atıyor ozaman bende server satayım ts3 satayım siz şikayet edince satmayı bıraktım diyip geçeyim ? bide pişkin pişkin odaları sildim diyorsun ya en gıcık oldugum yer . gerekenin yapılamasını istiyorum.
[@Bilinmeyen Etiket]
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
yanlıs anladın galıba 1 ts3 benım degıl arkadasımın 2 yasak oldunu soyledım ve oda hemen odaları sıldı 3 o forum ya kayıtlı olmadı ıcın ben yazdım ne var bunda ?dozean yazdı:@Mustafa Kemal1 öyle birşeymi var ? şikayeti gör sonra odaları sil böyle bişey olamaz bida hiçbişi olmamış gibi odaları sıldik iyi forumlar filan diyorsun bu ne rahatlık anlamadım ki bizi bi kişi şikayet etsin kapatılıyor direk adamlar odaları sildi iyi forumlar diye bide yorum atıyor ozaman bende server satayım ts3 satayım siz şikayet edince satmayı bıraktım diyip geçeyim ? bide pişkin pişkin odaları sildim diyorsun ya en gıcık oldugum yer . gerekenin yapılamasını istiyorum.
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
@Mustafa Kemal1 okadar rahatsınız ki anlamıyorum odaları sildik diyip geçiyorsunuz oranın sahibi sensin veya değilsin rahatlığınızı anlamıyorum Ömer TELLİ'nin gerekeni yapıcağına inanıyorum şimdi sana IYI FORUMLAR..
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Şimdi ilk önce @dozean post42162.html?hilit=texas#p42107 bu konudada aynı buna benzer bi şikayet paylaştın bildiğim kadarıyla TS3 ' açıklamaya odaya istediğini yazabiliyor insanlar [@Bilinmeyen Etiket] ilgilenilecek yazmıştı sonra haklı çıkmıştı arkadaşlar? Ve ben bir ts3e gidip oda açma yetkisiyle böyle böyle desem o ts3 kapanıcakmı saçma konuşuyorsun?
Linklerini gizle |
-
@Mustafa Kemal1 o konuda yasak ilgileneceğim dedi ilgilenmediğini nerden biliyosun ? oda açıklamasına değil odanın adını ts3 satıyoruz aşadyada bayinin ts3ünü yazmış.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Neyse kardeşim sen haklısın evet [@Bilinmeyen Etiket] abim gelince bakar konuya iyi forumlar.dozean yazdı:@Mustafa Kemal1 o konuda yasak ilgileneceğim dedi ilgilenmediğini nerden biliyosun ? oda açıklamasına değil odanın adını ts3 satıyoruz aşadyada bayinin ts3ünü yazmış.
Linklerini gizle |