Merhaba daha önce konu açtım silinmiş cs70'in kapatırma durumu hakkında,tekrardan söylüyorum benim panelimin içinde para var kesilmesini istemiyorum cs70'i uzatmayacağım yardımlarınızı bekliyorum.
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
Cs70 'in Kapatırma Durumu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1136
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
sön ödeme tarihine 7 gün kalmadan önce iptal talebi verdiyseniz para çekilmez ama eğer 7 günden az bir süre kaldıysa maalesef ki iptal işlemi gerçekleştirilememektedir.EnesReiS` yazdı: Prş Tem 19, 2018 1:52 pm Merhaba daha önce konu açtım silinmiş cs70'in kapatırma durumu hakkında,tekrardan söylüyorum benim panelimin içinde para var kesilmesini istemiyorum cs70'i uzatmayacağım yardımlarınızı bekliyorum.
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
Ancak durumu ödeme bildirimi atarak bi bildirin belki istisna gösterebilirler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Forever Gaming
Ödeme tarihinden 1 hafta önce iptal edebilirsin onun dışında facebook veya ödeme bildiriminden anlatın
Linklerini gizle |
Cevabını herkesin, hatta sizin bile bildiğiniz sorular için illa biz yetkili görünümlü kişilere sormayın. Burada ki herkes (sizde dahil) bu konuların facebook, mail yada ödeme bildirimi üzerinden iletişime geçilmesi gerektiğini bilir. Bir önceki silinen konuda da cevabınızı almışsınız zaten, bu yüzden silindi, buda silindi.
Linklerini gizle |