sonuç olarak onlar "SPEC BOT" demi ?ShooTeR yazdı:Yalnız farkındamısınız bilmiyorum ancak bu spec bot eklentisiyle atılmış
ip classları aynı
CS 1.6 CS70.CSDuragi.COM (BOT) Şikayet
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 113
- Server Ip/DNS: CS48.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: ColdFire
- İletişim:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Eklenti ile serverin ip class'ından atılmış eklentiler bölumundeki Fake BOT eklentisi herhangi bi bilgisayar kullanıcısından "fakeplayer" kullanılarak atılan bot değil.proplayerxx yazdı:sonuç olarak onlar "SPEC BOT" demi ?ShooTeR yazdı:Yalnız farkındamısınız bilmiyorum ancak bu spec bot eklentisiyle atılmış
ip classları aynı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Bu yasak olduğu gerçeğini değiştirmezShooTeR yazdı:Eklenti ile serverin ip class'ından atılmış eklentiler bölumundeki Fake BOT eklentisi herhangi bi bilgisayar kullanıcısından "fakeplayer" kullanılarak atılan bot değil.proplayerxx yazdı:sonuç olarak onlar "SPEC BOT" demi ?ShooTeR yazdı:Yalnız farkındamısınız bilmiyorum ancak bu spec bot eklentisiyle atılmış
ip classları aynı
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 113
- Server Ip/DNS: CS48.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: ColdFire
- İletişim:
spec botları specde olması gerekir , ve okadar atılmaz.ShooTeR yazdı:Eklenti ile serverin ip class'ından atılmış eklentiler bölumundeki Fake BOT eklentisi herhangi bi bilgisayar kullanıcısından "fakeplayer" kullanılarak atılan bot değil.proplayerxx yazdı:sonuç olarak onlar "SPEC BOT" demi ?ShooTeR yazdı:Yalnız farkındamısınız bilmiyorum ancak bu spec bot eklentisiyle atılmış
ip classları aynı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Arkadaşlar Tartışmaya Gerek Varmı ?? CLANIN BOT ATTIĞI AÇIKCA ORTADA HANGİ YOLLARLA ATTIĞI BİZİ İLGİLENDİRMEZ ATTIĞINI GÖRMÜŞ ARKADAŞ Şikayet Etmiş Uzatmaya Gerek Yok İnşallah Bu Tür Clanlara Gereken Yapılır Seviyorum Hepinizi 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Zamanında bi klan 15 20 tane atmıştı bu şekildeproplayerxx yazdı:spec botları specde olması gerekir , ve okadar atılmaz.ShooTeR yazdı:Eklenti ile serverin ip class'ından atılmış eklentiler bölumundeki Fake BOT eklentisi herhangi bi bilgisayar kullanıcısından "fakeplayer" kullanılarak atılan bot değil.proplayerxx yazdı: sonuç olarak onlar "SPEC BOT" demi ?

Linklerini gizle |
-
@ İMANSIZ WINSTON HOCA Herşey İçin Teşekkürler Verdiğin Açıklama Bize Ve Forumdaki Yöneticilere Fazlasıyla Yeter 

Linklerini gizle |
"Ranking has been disabled for this server by the server owner."
Linklerini gizle |